Olohuone juuri nyt

Hyvää sunnuntaipäivää! Täällä on lepopäivän kunniaksi pesty ikkunoita, nyt saa talvi tulla. Olen suunnitellut myös terassille joulujuttuja, niistä sitten myöhemmin lisää. Tässä pari kuvaa meidän olohuoneesta, pikkupöytä on siirtynyt vierashuoneesta sohvan viereen. Kaipailin siihen laskutilaa kynttilöille ja kukille, en tiedä onko tuo paras vaihtoehto, mutta saa kelvata toistaiseksi. (Tässä postauksessa pöytä näkyy paremmin.)

Harmaata päivää valaisee harmaat kynttilät, kohdallani ei oikein toimi sanonta, väriä harmauteen. ;) Valkoinen on toinen suosikkivärini kynttilöissä, värillisiä en oikein osaa koskaan ostaa. Mikä on sinun suosikkivärisi kynttilöissä? Sohvan edessä oleva rahi toimii meillä usein myös pöytänä, sitä on kätevä siirtää tarvittaessa, myös toisen sohvan eteen. Nyt taidan suunnata tuohon sohvalle, viettämään sitä lepopäivää..Muistathan, että pystyt seuraamaan helposti blogiani tykkäämällä Lumikalliosta Facebookissa.


8 kommenttia

 1. Kaunista! Minä harvoin ostan oikeita kynttilöitä, tuikkuja sitäkin enemmän, mutta pitäisikin ostaa ihan kynttilöitäkin. Kivaa sunnuntain jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anu. Tuikutkin on nättejä, niitäkin kyllä polttelen välillä. Samoin sinne kivaa sunnuntaita. <3

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos paljon, kynttilöillä saa kyllä kivaa tunnelmaa syksyyn. :) Hyvää uutta viikkoa. <3

   Poista
 3. Ihana tunnelma! Sulla lepopäivä meni ikkunoita pestessä, mulla imuria ulkoiluttaessa ☺ Leppoisaa iltaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anu. :) Juu ja vielä jäi pesemistä sisällä..siivoaminen on ikuista. :D Kiva kun piipahdit. <3

   Poista
 4. Olen aina ollut sitä mieltä, että olohuoneessa pitäisi olla vaaleita värejä. Nyt kyllä muutin mieleni, nuo kuvat näyttävät nimittäin aivan superkodikkailta! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kitos paljon Maija. :) Tykkään kyllä vaaleudestakin, mutta tällä hetkellä näin. Kiva kun kommentoit. <3

   Poista