Minun aakkoset

Lokakuu tuo tullessaan uusia tuulia myös blogille, Lumikallio liittyy 40+ blogien joukkoon. Olen otettu, että pääsen mukaan niin upeaan ja inspiroivaan yhteisöön. Siellä on joukossa blogeja, mitä olen seurannut jo pitkään ja myös uusia tuttavuuksia, joihin on kiva päästä tutustumaan. Inspiroiva ja mielenkiintoinen syksy on siis blogillakin tiedossa.

Päätin tehdä esittelyn minun aakkoset tapaan, johon sain idean Äiti Yrittää-blogista . Tässä voi tulla jotain yllätyksiä ja uutta tietoa, ennestään Lumikalliota seuraaville lukijoillekkin. :) Tervetuloa kaikki uudet lukijatkin Lumikallion matkaan! Toivottavasti nähdään usein blogissa ja arvostan todella paljon jätettyjä kommentteja, pyrinkin vastaamaan niihin kaikkiin.


Minun aakkoset

A - Aurinko, jos pitää valita aurinko tai varjo, niin valitsen varjon. Aurinkoiset päivät ovat ihania, mutta en välitä paahtaa itseäni paisteessa. Auto, autoni on punainen BMW, poikani kanssa yhteinen tällä hetkellä. Autot eivät periaatteessa kiinnosta, mutta koska se on välttämätön, niin haluan, että se on hyvä ja turvallinen.

B - B-vitamiinit, niiden saanti on erityisen tärkeää aikuisella naisella.

C - Caribia, haluaisin joskus käydä.

D - D-luokka, Teuvan yläasteella kävin D-luokkaa. Terveiset vaan kaikille luokkakavereille. :) Doors tulee myös tästä mieleen, jossakin vaiheessa kuuntelin paljonkin.

E - Eläimet, pidän eläimistä. Meillä on neljä koiraa Ukko, Aava, Nita ja Lumi, joten aina on seuraa ulkoilemaan lähtiessä.

F - F-luku, rakkaan harrastuksen valokuvauksen peruskäsitteitä, mikä liittyy valotukseen ja syväterävyyteen.

G - Tästä ei tule nyt mieleen kuin G-Star, alankomaalainen farkkubrändi, upeita farkkuja.

H - Hyvinvointi, vannon kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin nimeen. Tarkoitan sillä sitä, että on huomioitava perusasiat voidakseen hyvin (liike, ravinto, uni). Liikkeellä tarkoitan liikuntaa (erityisesti luonnossa) ja myös aivojen liikuntaa, eli itsensä kehittämistä. Olet mitä syöt, se pitää mielestäni täysin paikkansa. Uni, ilman sitä mistään ei tule mitään. Tähän kirjaimeen on lisättävä myös huumori, osaan nauraa itselleni ja olen välillä vähän hervotonkin, mikä ei välttämättä blogissa tule usein esiin.

I - Ilma, tarvitsen ilmaa ja tilaa ympärilleni. Lakeudella syntyneelle tämä saattaa olla synnynnäinen ominaisuus. :)

J - Kaksi J.tä, poikani ja mieheni. <3

K - Kauppatieteet, tällä hetkellä päällimmäisenä mielessä opiskelu ja itsensä kehittäminen. Koti on tärkeä paikka ja tuli mieleen myös kokonaiskuva, vahvuuteni on hahmottaa isompia kokonaisuuksia ja ajatella asioita sitä kautta.

L - Luonto, tärkeä voimaannuttava paikka minulle, uskon sen tervehdyttävään vaikutukseen. Luulen, että mielialalääkkeitä syötäisiin paljon vähemmän, jos ihmiset liikkuisivat enemmän luonnossa. Tähän olisi muitakin, mm. liikunta ja laskettelu, molemmat kuuluvat elämääni. Lontookin on vielä lisättävä, inspiroiva paikka.

M - Matkustelu, ihanaa ja haluaisin tutustua eri maihin ja kulttuureihin enemmänkin, jos vain olisi mahdollisuus. Pidän enemmän kaupunki- kuin rantalomista.

N - Nelli, meidän ensimmäinen harmaa (norjanhirvikoira). Upea mamma tuli meille samoihin aikoihin, kuin poikamme syntyi ja eli 15-vuotiaaksi, täyttä timanttia. New York, jos käy kerran, niin pitää päästä toistekkin.

O - Onni, ne pienet asiat (tiedän, tylsältä kuulostaa, mutta näin se menee kohdallani).

P - Pyöräily, henkireikäni, kypärä päähän ja viilettämään pitkin Lakeuksia. Ehdottomasti myös positiivisuus! Positiivisella asenteella pääsee elämässä helpommalla ja myös pidemmälle. Porvoo, sielläkin on tullut vähän aikaa asuttua. Porcupine Tree/Trains, oli erityisen tärkeä tietyssä elämänvaiheessa, vieläkin menee kylmät väreet kun kuuntelen.

Q - Queen, musiikki on tärkeää, en itse laula tai soita mitään, mutta kuuntelen kaikenlaista musiikkia.

R - Ravinto, en noudata orjallisesti mitään tiettyä ruokavaliota, vältän sokeria ja vehnää. Kyllä kroppa sitten kertoo, jos on syönyt huonosti ja pitää tehdä korjausliike.

S - Sisukkuus, suomalaiset ovat sisukasta kansaa ja niin minäkin taidan olla, joskus on kuitenkin hyvä antaa periksi ja miettiä uusia vaihtoehtoja. Sisustaminen, sisustan kotiani omalla tyylillä, pidän kodissani väljyydestä ja rentoudesta, luonnonläheisyys näkyy meillä kotonakin. Sisustaminen ei mielestäni tarvitse olla kovin vakavaa, oma tyyli on tärkeintä ja se mistä itse pitää ja missä parhaiten viihtyy.

T - Tyyli, tyylini on rennon yksinkertainen, niin pukeutumisessa kuin sisustamisessa. En jaksa enää seurata muodin viimeisimpiä trendejä ja vaatteiden shoppailu on aika vähäistä nykyään. Pakko mainita myös tunteet, eläydyn vahvasti musiikkiin, elokuviin, kauniisiin kuviin ja hetkiin. Tukholma, ihana kaupuki, joka on entinen kotikaupunkini.  Ten million slaves/Otis Taylor teki todella vaikutuksen Public Enemies elokuvassa, oliko siinä myös Johnny Depp? ;)

U - Uudistuminen, tarkoitan tällä itsensä kehittämistä ja uusiin asioihin rohkeasti tutustumista.

V - Vanhemmat, tärkeitä. Visuaalisuus, olen hyvin visuaalinen ja kiinnitän huomiota yksityiskohtiin. Valokuvaus on pakko vielä lisätä tähän kohtaan, todella kiva harrastus.

W - Waltari, Sinuhe egyptiläinen on edelleen lukematta.

X - Xylitol, ksylitoli eli koivusokeri on hyvä ja terveellisempi vaihtoehto valkoiselle sokerille. Käytän usein leivonnassa koivusokeria, korvaamaan tavallista valkoista sokeria.

Y - Yksinolo, viihdyn välillä yksin ja oikeastaan myös tarvitsen sitä. Omat ajatukset, on välillä hyvä laittaa järjestykseen, yksikseen.

Z - Zen, tasapaino on tärkeää elämässä. Oman itsensä hyväksyminen ja omien vahvuuksien löytäminen auttaa tasapainoiseen elämään.

Å - Åbo, kaunis kaupunki. Turusta tulee mieleen tietenkin Ruisrock, siellä on aina ollut hauskaa.

Ä - Äkkilähtö, olen helposti innostuva ja valmis nopeisiinkin lähtöihin.

Ö - Örvellys, ei nyt tullut muuta mieleen. Onko se edes sana? :D Örveltävät ihmiset eivät ole oikein mieleeni, tarkoitan ihmisiä, jotka pitävät kovaa meteliä itsestään, eivätkä ota muita ihmisiä huomioon.


Tuliko siellä mitään yllätyksiä? Täältä pääset vielä tutustumaan minuun ja saat selville, että mitä blogini eri valikoista löytyy. Kuvat jotka valikoituivat kollaaseihin, ovat tärkeitä hetkiä ja kuvaavat minua parhaiten. Pidän siitä, kun tuuli tuivertaa hiuksissa ja pakkanen nipistelee poskia, siis huppu päässä ja hiukset sekaisin kohti talvea. :) Lunta ja pakkasta kiitos! Mitä ajatuksia tuleva talvi teissä herättää?

Nähdään taas!

Terveisin Outi

Pystyt helposti seuraamaan kaikkia 40+ bloggaajia tykkäämällä meidän sivustosta Facebookissa.

Lumikallio blogia voit seurata myös: Facebook//Instagram//Pinterest//Google+//Bloglovin


16 kommenttia

 1. Tervetuloa 40plussalaisiin! Olipa kiva lukea aakkosesi näin uudempana lukijana ja tutustua paremmin. Useampaan kirjaimeen olisin voinut vastata samalla tavalla ☺ Mukavaa sunnuntai-iltaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Kivaa, että löytyy samanhenkisiä ihmisiä tätäkin kautta. Samoin sinne ja mukavaa kun kommentoit ja kävit. <3

   Poista
 2. Onneksi olkoon blogin uusista tuulista!

  VastaaPoista
 3. Tervetuloa 40plussalaisiin! Kiva aakkosjuttu. Mukavaa uutta viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Satu ja samoin sinne projektin pariin kivaa viikkoa! <3

   Poista
 4. Hauskaa, että olet mukana 40+blogeissa! Aurinkoista lokakuuta <3!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ja on kyllä kiva olla osana inspiroivaa yhteisöä. Hyvää lokakuuta! <3

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Kiitos oikein paljon ja niitä toivon sinullekkin syksyyn. <3

   Poista
 6. Ihana blogi: ) Mahtavaa saada sinut 40+ blogeihin!
  Elämänaakkosista tuli muistoja lapsuuteen, lapsuuden perheessäni oli juuri norjanharmaahirvikoira, oli kovin rakas mulle, jouduttiin kyllä sittemmin luopumaan siskon allergian vuoksi...nyyh...vieläkin..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos! <3 Tosi mukavaa olla mukana 40plussalaisissa. :) Harmaat on kyllä ihana rotu ja luopumisen tuska on aina yhtä kauheaa. Meillä on koko sarja samaa rotua ja kaikki on niin erilaisia..niistä saisi kyllä jos jonkinlaista juttua tehtyä, lähinnä koomista. :D Kivaa päivää! <3

   Poista
 7. Tervetuloa 40+bloggareiden joukkoon! Oi että sinulla onkin kauniita kuvia blogissasi. Esteetikkona rakastan kauniita kuvia <3. Myös aakkosistasi löysin paljon samaistumapintaa. Luonto on myös minulle tosi tärkeä, ja pyörällä viiletän ainakin töihin joka arkipäivä. Kesän lopulla kauhean herkuttelukesän päätteeksi aloitin minäkin vehnättömän ja sokerittoman kuurin - paitsi tummasta suklaasta en luovu, se on jokapäiväinen herkkuni :). No, en nyt joka kohtaa rupea komentoimaan (työtkin odottaa)… mutta vielä se, että Karibia ON ihana! Yksi niistä matkakohteista, jonne palaan mielelläni aina uudestaan.
  Ja vielä, lue Sinuhe, se ON hyvä ;).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ja on ilo olla osana mahtavaa yhteisöä. :) Kuvaaminen on tärkeä harrastus ja tuntuu kyllä tosi kivalta, kun saa positiivista palautetta kuvista. <3 Kesällä ja lomalla sitä tulee yleensä vähän herkuteltua enemmän, taitaa olla enemmän sääntö kuin poikkeus. :D Eli Sinuhe mukaan Karibian matkalle, ei ainakaan luettava lopu kesken, hih! Pitäisi kyllä ottaa asiaksi ja lukea se. Kiva kun piipahdit. <3

   Poista