Keittiössä juuri nyt

Keittiön ruokailutila näyttää tänään tällaiselta, rappujen alla ollut rottinkituoli on seilannut vaihteeksi keittiöön. Pidän kovasti kalusteista mitä voi helposti siirrellä huoneesta toiseen, tämä rottinkituoli on osoittautunut juuri sellaiseksi. Meidän saunatuvalla olisi vielä toinen samanlainen tuoli, olenkin harkinnut myös sen tuomista tänne sisätiloihin. 

Pohdin joskus, että krysanteemit olisi vähän mummomaisia, siitä huolimatta niistä on tullut ihan lempikukkiani, varsinkin tuo kerrottu krysanteemi on tosi söpö. Krysanteemin hyvä kestävyyskin on pelkkää plussaa. Huomenna lähden yökyläilemään, joten toivottelenkin jo tänään mukavat viikonloput kaikille!

-Outi-
7 kommenttia

 1. Voih kuinka kaunista ❤
  Tuo rottinkituoli on suloinen ja ei krysanteemit ole mummomaisia vaan oikein ihania 😊💕

  Kivaa loppuviikkoa !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, rottinki näyttää taas pitkästä aikaa niin kivalta. Tuo tuoli on mukavan kokoinen, ja siksikin sopii niin moneen paikkaan. Hyvää viikonloppua sinne! 💚☺

   Poista
 2. Valkoisissa kukissa on kyllä jotain juhlavaa. ☺ Samoin sinne iloa viikonloppuun. 💚

  VastaaPoista
 3. Kauniit krysanteemit😊 Minäkin pidän niistä, sekä ulkonäön että loistavan kestävyyden ansiosta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos, krysanteemit kyllä ilostuttaa pitkään. :) Mukavaa kun piipahdit ja kommentoit. <3

   Poista
 4. Krysanteemi on mun lempikukka, koska muistuttaa päivänkakkaraa, siis kesäisiä pellonpielluksia. Olen haaveillut rottinkisista tuoleista ruokapöydän ympärille, mutta pitäisi olla isompi tila.

  Mukavaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siinä on muuten kesäistä fiilistä. :) Rottinkituolit on nyt taas jotenkin niin "uuden" näköisiä, ne vaativat tosiaan aika paljon tilaa ympärilleen. Kivaa viikonloppua sinne teille kaikille! <3

   Poista