Työhuoneen yksityiskohtia

Tässä postauksessa muutamia kuvia meidän työhuoneesta. Työhuoneeseemme on eksynyt myös yksi ylimääräinen sänky, mikä on osoittautunut oikein oivaksi kalusteeksi sinne. Sänky työhuoneessa voi kuulostaa vähän hassulta, mutta se toimii enemmänkin sellaisena sohvasänkynä (vai sänkysohvana), ja toki tarvittaessa myös vieraspetinä. Siinä on mukava lukea tai vaikka blogata rauhassa, jos ei työpöydän äärellä istuminen inspiroi.

Kaikki epämääräiset paperipinot löytyvät huoneessa olevasta kaapistosta, rehellisyyden nimissä täytyy kuitenkin sanoa, että työpöydän vasemmalla puolella on ei niin kauniit lokerikot, mitkä pursuvat kaikenlaisia papereita. Kuvatessa rajasin ne pois, ne näyttivät niin... no epämääräisiltä. ;) Hakusessa onkin jonkinlaiset siistit lokerikot papereille ja teline kynille, mieluiten mustat. Jos teillä on heittää vinkkejä sellaisista, niin otan ne ilolla vastaan. Tietokone on myös hankintalistalla, vanha kone on ihan lopussa vuosien käytön jälkeen. Kaikenlaista pientä on siis ostoslistalla, miten teillä, onko työhuone kuosissa vai kaipaako se säätämistä?

-Outi-

Lumikallio blogi löytyy nyt Instagramista nimellä @lumikallio_outi

12 kommenttia

 1. Kivan ja toimivan näköistä. Minäkin olen hiukan haaveillut jostain pehmustetusta istuimesta työhuoneeseeni. Sohvaa sinne ei mahdu eikä sänkyä. Ehkä nojatuoli jossa voisi lueskella lokoisasti 🙂Minulla on osa kyniä pystyssä mukissa ja muita kirjoituspöydän laatikoissa, missä eivät pääse pölyttymään eivätkä pistä silmään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Rita. :) Meilläkin olisi tuolla joku pehmeä nojatuoli raiheineen, jos sänkyä ei olisi. Virkistää ja selkiyttää ajatuksia, kun välillä siirtyy työpöydän ääreltä pois. Kynät laatikkoon voisi olla myös vaihtoehto, toisaalta niitä tarvitaan koko ajan, niin en tiedä lojuisiko ne kuitenkin pöydällä. :D Mukavaa päivää sinne. <3

   Poista
 2. Kauniilta näyttää teidän työhuoneessa. Kivan sävyinen seinä <3 Onko tapettia vai maalia. Jos maalia, värikoodin saa kertoa :)
  Meillä ei varsinaista työhuonetta ole, enemminkin se on vierashuone. Siellä on kahdesta runkopatjasta väliaikaisesti tehty sohva, joka pitäisi saada naamioitua kauniimmaksi, kunnes saamme vuodesohvan hankittua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuija. :) Tuo on tapettia, samaa sarjaa kuin yhdellä seinällä oleva puunrunkotapetti. Rtv.ltä se on, mutta en muista minkä tapetti, voin tarkistaa, jos tieto jostakin löytyisi. Pidän itsekin kovasti tuosta sävystä, se on tuollainen pehmeän harmaan ruskea, en oikein tiedä millä nimellä väriä kutsuisi. Ajaton joka tapauksessa, mikä sopii meille, täällä kun ei niin kovin usein pintoja vaihdeta. :) Kiva kun piipahdit. <3

   Poista
  2. Löytyi se on RTV.n Silence malliston tapetti (http://www.rtv.fi/tapetit/stabilit-tapetit/stabilit-tapetit/silence) UNI-212, näyttää kyllä ihan eri väriltä siinä mallivärissä.

   Poista
  3. Kiitos Outi tiedosta. Laitanpa muistiin, jos tulee vaikka RTV:llä poikettua :)

   Poista
 3. Niin nättiä ja kuvasi on aina kauniita. Aurinkoista viikkoa💛💛💛💛

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaunis Tiia ja samoin sinne aurinkoa päiviin. 💛💛💛

   Poista
 4. Ainahan valokuviin haluaa vain parasta, joten rajaukset ovat tärkeä osa valokuvausta! :) Kivan ja näppärännäköinen työhuone!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on totta, ja haluan pitää blogini visuaalisena paikkana, niinpä rajaukset kuuluvat asiaan. :) Kiitos paljon ja mukavaa kun käväisit. <3

   Poista
 5. Onpa kaunis työhuone!Meillä on yöhuone jaettu kahteen tilaan ja toinen osa huomeesta on leikkihuoneena.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Aikku. :) Kätevältä kuulostaa teidänkin työhuone, oikein monitoimihuoneelta. :) Mukavaa kun kävit ja kommentoit. <3

   Poista