Bloggaajat iltakahvilla Hyväskässä

Kävimme eilen illalla SObloggaajien kanssa iltakahvilla Lapualla Hyväskässä. Oli hauska tavata muita bloggareita ja päästä tutustumaan samalla Hyväskän kahvilaan ja leipomoon. Kahvila on leipomon yhteydessä ja siellä on leivottu yli 30 vuotta, kaikki leipomukset ovat siis uunituoreita ja omien leipurien leipomia. Paikka on suosittu myös lounaspaikkana. 

Leipomon erikoisuus on Tiistaileipä (ohut, tosi rukiinen leipä), jota leivotaan tiistaisin ja torstaisin. Kaikki leivät ovat lähellä viljellystä ja jauhetusta viljasta leivottu, ovatkin siis todellisia lähileipiä. 
Täytekakut ja leivokset ovat myös suosittuja, niissä käytetään itse tehtyjä marjaisia hilloja.Pääsimme tutustumaan myös leipomoon, oli mielenkiintoista nähdä minkälaisia koneita siellä onkaan. Vähän järeämpiä olivat kuin omassa keittiössä. Ylhäällä olevassa kuvassa on munkkikone, millä munkkipallurat saadaan juuri oikean kokoisiksi. Kiitos, toisessa kuvassa olevalle, Marille hyvästä esittelystä.

Tarjolla oli monenlaisia ihania juustokakkuja ja leivoksia. Tällaiselle herkkusuulle oikein mukava paikka viettää iltaa ja vaihtaa kuulumisia. Roikkuukohan tuossa alimmassa kuvassa ne Tiistaileivät?
En tiedä, mutta sen verran hyvää se on, että voin suositella lämpimästi lämpimiä leipäostoksia Hyväskästä. Niin ja ne täytekakut, itse tehdyllä hillolla, njams. Mikä on muuten lempi täytekakkusi?
Itselläni taitaa mennä aika perinteiseen mansikka-kermaan, se on aina hyvä.

*Illan tarjosi Hyväskä Oy

Loppuun vielä kurkistus tulevaan, illan aikana saimme tutustua muutamiin tuotteisiin, näistä ihanuuksista lisää myöhemmin omassa postauksessa. Kuullaan taas! :)
6 kommenttia

 1. Vastaukset
  1. Sitä juuri, pöydät notkuivat ihania herkkuja. :) Kiva kun piipahdit. <3

   Poista
 2. Kivalta kuullosti teidän bloggareiden tapaaminen!😊
  Hienoja kuvia!
  Mukavaa illan jatkoa!❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari, oli kyllä mukava ilta. Samoin sinulle ja kiva kun käyt. <3

   Poista
 3. Oi että mitä ihania herkkuja. Tuore leipä on nautinto ja täytekakkupaloja ei vaan voi vastustaa!

  Mukavaa keskiviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin se on ja välillä saa vähän herkutella. :) Kivaa loppuviikkoa sinulle ja kiva kun piipahdit. <3

   Poista