Heinäkuussa

Mihin se katosi niin äkkiä, päivät ovat menneet ihan hujauksessa. Paljon kaikkea kivaa mahtuu yhteen kuukauteen. Seinäjoen upeilla asuntomessuilla tuli käytyä muutamaan otteeseen ja se on näkynyt täällä blogissakin. :) Niitä postauksia oli kiva tehdä ja omat suosikit sieltä nousivatkin aika selkeästi esiin.

Jos joku asia on jäänyt mieleen heinäkuusta, niin upeat pyörälenkit ympäri maakuntaa, ihan parasta kesää. Miten kauniita paikkoja meillä onkaan täällä, pyöräillessä näkee ihan eri silmin monia asioita, autolla huristellessa menee moni asia ohi. Kuvia niiltä reissuilta ei oikein ole, koska kameraa en ota niin pitkille pyöräretkille mukaan. Ja täytyy sanoa, että välillä on ihan virkistävää nähdä kaikkea ympärillä olevaa ilman kameraa, vaikkakin joka kohdassa sitä näkee jotain kuvattavaa.

Juhlittiin me yhdet ihanat rippijuhlatkin ja olin myös auttamassa järjestelyissä, mukavaa yhdessä tekemistä tuollainen. Niin ja taidenäyttelyitä, suurmarkkinat, lukemista ja herkuttelua, liikaa herkuttelua, on kuulunut heinäkuuhuni. Mitä teidän heinäkuuhun kuului? 

Lumikallio instagramissa @outiheiniluoma


Lumikallio instagramissa @outiheiniluoma


Heinäkuun luetuin postaus on yksi asuntomessupostauksista, linkistä pääset kurkkaamaan siihen postaukseen.


Jaoin kuukausikollaasit Pieni Lintu-blogissa ja Mona's Picturesque-blogissa.


21 kommenttia

  1. Ihanan kiireetön ja lempeä tunnelma välittyy näistä kuvista. Ihanaa elokuuta!

    VastaaPoista
  2. Oikea teho-kuukausi sinullakin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä sitä on kaikkea kivaa tullut tehtyä. :) Kiva kun piipahdit Satu.<3

      Poista
  3. Oi miten paljon kaikkea ihanaa heinäkuuhusi on mahtunut. Kauniita kuvia!

    Mukavaa elokuuta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja heinäkuu oli tosiaan kyllä ihana. <3 Samoin sinne lempeää elokuuta ja mukavaa kun käväisit. <3

      Poista
  4. Aivan upeat kuvat!
    Innostuin myös tekstistäsi. Millainen pyörä sinulla on ja miten pitkiä lenkkejä teette?
    Suunnittelen uuden (maantie)pyörän hankkimista ja sitä odotellessa nostan kuntopyörän ulos. :) Harva asia on niin ihanaa kuin pyöräily kauniissa maisemissa (ja suunnilleen hyvällä tiellä).
    Tunnelmallista elokuuta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sara. :) Pyöräni on ihan peruspyörä (Nopsa) 24-vaihteella ja 28" renkailla, ei siis mikään kilpapyörä. Vanhakin se on jo, mutta hyvin toimii, kun huoltaa aina keväisin. :) Meidän peruslenkit on noin 35-50km ja nuo pidemmät lenkit on noin 65-85km. On kyllä kivaa hommaa, suosittelen. Samoin sinulle kivaa elokuuta ja kiva kun käväisit. <3

      Poista
  5. Hyvät eväät elokuuhun kasassa! Kaunista katseltavaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Hannele, kyllä sitä jaksaa taas puskea elokuulla eteenpäin näillä eväillä. :) Kiva kun piipahdit. <3

      Poista
  6. Kuvista päätellen mielettömän ihana heinäkuu! :)
    Ihanat kollaasit *huokaus*
    Toivotan ihanaa elokuuta ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon, heinäkuu antoi kyllä parastaan. :) Ihanaa elokuuta sinnekkin ja kiva kun piipahdit. <3

      Poista
  7. Very nice sharing for the July Month of Photos. Especially like the one that looks like your puppy is peeking into the camera. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Thanks, :) she is our lovely Nita-lady. Hopefully you had also great July. <3

      Poista
  8. Oi miten upeita kuvia! Ja pyöräillessä on ihanaa nauttia maisemista, koska autossa ei nimenomaan pysty niin hyvin. Välillä on kivaa katsella kaikkea kaunista ilman kameraakin :-)

    http://j-doitforyourself.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. :) Totta pyöräily on kyllä ihan parasta. Joskus tuntuu, kun sätää kameran kanssa, että tietyt asiat menee ihan ohi. :D Kiva kun käväisit ja kommentoit. <3

      Poista
  9. Omaat kyllä täydellisen värisilmän ja maun. Niin kauniita kuvia ja ihania kauniita kohteita. Vaikka meillä on väriä kotona, niin rakastan erilaisia tyylejä ja koteja. On se harmi kun meille piti valita vain yksi tyyli, hih. ,) Teillä on niin kaunista, täydellistä. <3 Muiskuja päivään <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos kauniista sanoista. <3 Itsekkin pidän erilaisista tyyleistä ja aina jos siinä näkyy ihmisen persoonallisuus, niin silloin se on täydellinen. Musta tuntuu, että teillä ainakin on näkyvissä sun persoona. En voisi kuvitella, että sulla olisi esim.kovin kliininen valkoinen koti. :D Ei meillä kyllä täydellistä oo..hih, vähän pitäisi rempata syksyllä pintoja ainakin olohuoneessa ja koko ajan joku paikka huutaa remppamiestä. Muiskut myös sinne! <3

      Poista