Yksityiskohta makuuhuoneessa

Yksityiskohdilla on paljon merkitystä, pieni harkittu asia vaikuttaa isosti huoneen tunnelmaan. Esim. tuo pieni kortti yöpöydällä, se saa aikaan toivomaani fiilistä makuuhuoneeseen. Pienillä asioilla on iso merkitys sisustamisessa, niin kuin muussakin elämässä. Jos asiaa oikein pyörittelee, niin toki isot asiat pitää olla myös balanssissa. Huomaan turhautuvani, kun en pääse hikoilemaan ja päästelemään höyryjä pyörälenkille. Pieni asia, joka puuttuu tällä hetkellä arjesta, vaikuttaa olotilaani kovasti. 

Viikonloppuna luin yhden huipun kirjan loppuun, Anthony Doerr-Kaikki se valo jota emme näe. Jos vähääkään sota-aiheiset historialliset kirjat kiinnostaa, niin suosittelen vahvasti. Vai oletko jo lukenut kirjan, jos olet, niin kerro mitä pidit? Ja hei, kirjasuosituksiakin olisi kiva kuulla. :)

Meidän makuuhuoneessa jatkuu edelleen sininen tunnelma, en ole kyllästynyt siihen vielä. Se onkin talon ainut huone, jossa sinistä väriä on noin vahvasti näkyvissä. Linkistä pääset kurkistamaan edelliseen makuuhuone postaukseen.


6 kommenttia

 1. Sininen vaan on niin kaunis ja rauhoittava, ettei siihen voi ikinä kyllästyä. <3 Hyvin kauniilta näyttää. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiia. :) Sininen on kyllä rauhoittava väri, makkariin sopii siinäkin mielessä. Kivaa viikkoa! <3

   Poista
 2. Niin totta! Tuo seinä on aivan ihana!<3 Täytyypä lukaista linkki, löytyykö sieltä vihjettä seinän tapetista.. Vai onko tuo jotain tekstuurimaalia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Tuo on tapettia, en muista minkä..k-raudasta, hyvin vahvaa pestävää tapettia. Pidän itsekkin juuri tuosta tekstuurimaisuudesta. :) Kivaa viikkoa! <3

   Poista
 3. Kauniita kuvia! Suosittelen myös lukemaan tuon kirjan, vaikka se on ns. sotakirja, niin se on kirjoitettu todella mielenkiintoisesti ja tunteita herättävästi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Totta, tuo on vähän erilainen sotakirja. Se sai kyllä todellisen tunteiden myllerryksen aikaan. Kiva kun piipahdit! <3

   Poista