Lähes värikäs

Luin jostakin lähes värikkäästä sisustustyylistä, jossa ruskean, harmaan ja hopean sävyt pehmentävät maskuliinisen mustavalkoista sisustusta. Vaikka en täysin mustavalkoisen sisustamisen ystävä ole koskaan ollutkaan, pidän kuitenkin mustavalkoisista yksityiskohdista.

Miksi tämä lähes värikkääksi kutsuttu tyyli sitten kolahtaa minuun? Harmaan ja ruskean sävyt viehättävät itseäni kovasti, näillä luonnonläheisillä sävyillä sisustus pysyy rauhallisen harmonisena ja ajattomana. Mustavalkoiset ja mustat yksityiskohdat taas tuovat sisustukseen toivomaani kontrastia ja särmikkyyttä.


Onko teitä innostanut tänä syksynä sisustamisessa ajankohtainen värikäs ja runsas tyyli vai mennäänkö sielläkin tällaisella lähes värikkäällä tyylillä?

-Outi-

11 kommenttia

 1. Täällä toinen, joka tykkää enemmän tällaisesta lähes värikkäästä tyylistä! Mun mustavalkoisen harmaata sisustusta piristää pienet kultaiset yksityiskohdat ja korkeintaan vaaleanpunaiset pienet tekstiilit tai kynttilät! :p

  - Kiia / https://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kulta kuulostaa oikein hyvältä yksityiskohdissa tuossa värimaailmassa. :) Mulla taas on messinkiä pienissä määrin. Tuo lähes värikäs määritelmä kuulosti mielestäni niin hauskalta tähän tyyliin. Meillä on yksi syvän tummansininen seinä kodissa, meidän makkari onkin ainut huone missä on niin "värikästä".

   Poista
 2. Meillä on varmaan sekä että, maanläheisiä värejä ja ripaus rosaa :)

  VastaaPoista
 3. Meidän kodissa on pehmeitä värejä, voikohan noin edes sanoa? Pehmeää harmaata, sinistä ja puuta.
  Ihanaa sunnuntai-iltaa sinulle Outi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi hyvinkin sanoa, pehmeät hieman utuiset sävyt on mielestäni juurikin tätä lähes värikästä tyyliä. :) Samoin sinne kaimalle.

   Poista
 4. Oi täytyypä kurkata teidän olkkarin uutta värimaailmaa. Mulle ruskea on ollut aina tärkeä väri sisustuksessa, ainakin jossakin määrin, koska tykkään niin puunsävyistä. Samoin sinne iloa uuteen viikkoon.

  VastaaPoista
 5. Jotkut murretut sävyt ovat iskeneet lujaa! Onneksi maalilla ja tekstiileillä on helppo muuttaa kotia värikkäämmäksi. Tai no ei tässä nyt hirweeeeen radikaaleista muutoksista ole kyse, mutta silmin nähtävästä kylläkin. Huomenna pitäisi hyökätä yhden seinän kimppuun

  Mukavaa uutta viikkoa 💓

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pelkästään jo tekstiileillä saa yllättävän paljon muutosta aikaan. Mielenkiinnolla odotan, että minkä väristä seinää teille tulee. :) Samoin sinne iloa viikkoon!

   Poista