Vielä vähän Habitarea

Palataan vielä viime viikonloppuun ja Habitaren tunnelmiin. Mitä muuta jäi mieleen, kuin edellisen postauksen kolme osastoa. Tässä vielä koostetta muutamista asioista ja osastoista Habitaressa 2017.

Sakari/ Teollinen muotoilija Sakari Hartikainen on suunnitellut ja toteuttanut yhdessä veljensä kanssa leikkisän Keinuen penkin. Lähtökohtana on ollut puun ominaispiirteiden korostaminen veistoksellisessa muodossa.


Asun/ Kaunista, tyylikästä ja harmonista.Lapuan Kankurit on aina ihana. Kuvassa Teemu Järven suunnittelema Käpy-huopa. <3 


Decos-verkkokaupan osaston kauniit värisävyt ja mielenkiintoiset materiaalit herättivät kiinnostukseni. Savi/Kalkkimaalit ja -laastit ihanissa sävyissä, sekä laadukas mikrosementti sai kylppäriremonttikuumeen nousemaan ihan uusiin sfääreihin..


Papershopin laadukkaat paperituotteet kiinnostivat muutamaa muutakin. Ihanat kortit ja kalenterit kutsuivat osastolle hypistelemään kaikkea kaunista.


Muji nyt vain on <3. Ihanaa, että saamme sen myös Suomeen. Yksinkertainen eleettömyys vetoaa kovasti minuun, osaston ruuhkasta päätellen en ole ainut.Hakolan osastolla oli niin vilskettä, että kuvat kauniista osastosta jäivät ottamatta. Oblik-blogista löytyy Susanna Vennon ottamia upeita kuvia osastosta, jos haluat kurkata ne sieltä, niin klikkaa postaukseen tästä linkistä.


Sokerina pohjalla nämä sympaattiset nuoret yrittäjät Seinäjoelta. Puusepänliike Mööpeli rakentaa mittatilaustyönä puutuotteita, mm. talosänky on saanut suuren suosion ja messuilla olikin sadellut hurjasti sänkytilauksia lisää. Toivotan kovasti tsemppiä näille nuorille yrittäjille.2 kommenttia

  1. Ihania kuvia. Habitaressa aina oikein sekoaa ja näkee oman kotinsa epäkohdat. Kivaa viikonloppua <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tiia ihanainen. Totta kaikki pitäisi laittaa uusiksi. ;D Samoin sinne kivaa viikonloppua. <3

      Poista