Habitaren 3 mieleenpainuvinta osastoa

1. ANNO

Annon osastosta on saanut lukea hehkutuksia monista blogeista, tässä vielä vähän lisää. Ihana Anno on palannut tyylillä, mikä enteilee menestystarinan jatko-osaa. Kauniit scandinaavisiin koteihin sopivat tuotteet vetoavat suomalaisiin sisustajiin. Messuosastolla näkyivät ajan trendit, luonnonläheisyys, ihanat harmoniset värisävyt ja osaston eteerinen tunnelma vetosivat myös minuun. Kaunista, laadukasta ja monelle kukkarolle sopivaa.


2. KIMPPAKÄMPPÄ

Muotoilija ja sisustusarkkitehti Tapio Anttilan, CLT-rakentamiseen erikoistuneen Hoiskon ja rakentamispalvelu Pluslivingin yhteinen osasto Kimppakämppä oli aivan ihastuttava kokonaisuus. Massiivipuinen rakenne herätti mielenkiintoa ja osaston valaistus loi ihanan kodinomaisen tunnelman.
3. DEKO

Dekon osasto oli kuin karkkikauppa rottinki- ja bambukalusteiden ystäville. Innostuin jo haaveilemaan omasta kasvi/kesähuoneesta, sinne tulisi juuri tuollainen ruokailuryhmä. Miettikää mikä tunnelma siellä olisi syksyllä kynttilän valossa.Kävitkö sinä fiilistelemässä messuilla?

Teen ensi viikolla vielä yhden postauksen aiheeseen liittyen.

Palataan!

-Outi-

4 kommenttia

 1. No en käynyt...juuri se piti pudottaa listalta, kun aika yksinkertaisesti loppu. Nyt voiton vei perhe ja ystävät. Kaikki isot lapset tulivat viikonlopuksi kotiin. mietin jos tänään olisin mennyt, mutta pihahommat vei voiton :)

  Mukavaa alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Perhe ja ystävät menee kaiken edelle. <3 Pihahommat meilläkin odottaa inspiraatiota, luultavasti sitä ei enää tule. ;) Samoin sinne! <3

   Poista
 2. En käynyt näillä messuilla, olin vähän pettynyt messuihin viime vuonna. Nyt kyllä hieman harmittaa...
  Annon uudelleen tulemisesta olen innoissani, ihania tuotteita ja kohtuu hintaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulinkin kommentteja, että viime vuoteen verrattuna nämä messut olivat huimasti paremmat. Annon osasto ja tuotteet on kyllä tosi ihania ja ihan mahtavaa, kun hintataso on monelle sopiva. Ensi vuonna sitten taas messuilemaan. <3

   Poista