Tyylikäs MinunValo Mikkelin asuntomessuilla

Jatketaan ajankohtaisella aiheella, Mikkelin asuntomessujen portit avautuvat vierailijoille perjantaina. Sieltä löytyy myös tämä mielenkiintoinen kohde (numero 24), MinunLOFTin MinunVALO loft-talo on uudella terästekniikkalla toteutettu talo. Teräs on kestävää ja lujaa, sekä palamatonta oikein suojattuna ja pinnoitettuna. Tässä 188 neliöisessä talossa toimii sisustussuunnittelijana Anita Koponen

Kaunis värimaailma ja rouhean pelkistetty tyylikkyys ihastuttavat tässä kodissa. On muuten aivan upeat nuo walk-in-closetin liukuovet, ja tuota betonista allasta ei nyt vain voi olla rakastamatta. Tässä talossa sisustus on kaunis harmoninen kokonaisuus ja tuo rakennustekniikka on todella mielenkiintoinen uutuus.

Joko sinulla on oma suosikkikohde Mikkelin asuntomessuilla?

Kuullaan taas!

-Outi-
Postauksen kaikki kuvat @minunloft ja @dekomagazine

Tällä kertaa toteutan postaukset asuntomessuista näin, koska en itse pääse paikan päälle. Luitko jo postauksen kodista, mikä sai sukat pyörimään jaloissani? Se löytyy tästä linkistä.

4 kommenttia

 1. Tuo talon ulkovuoraus on upea. Tykkään myös, että metallia on näkyvillä monessa paikassa.
  Ihanaa keskiviikkoa sinulle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, talo on tosi kaunis myös ulkopuolelta ja metalli tuo kivasti särmää. :) Aurinkoista viikkoa Outi. <3

   Poista
 2. Meillä on tarkoitus ensi viikolla mennä käymään asuntomessuilla mikäli ennätetään. Innolla jo odotan mitä kaikkea ihanaa siellä tulee vastaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kuulostaa niin kivalta. :) Siellä menee varmasti ihan päästä pyörälle, kun on niin kauniita koteja. ;) Kivaa reissua! <3

   Poista