Jos tekee mieli herkutella ilman sokeria, tässä on hyvä vinkki. Puolukan ja kaakaovoin
runsaat terveysvaikutukset tekevät tästä herkusta vielä varsinaisen terveyspommin. :)
Puolukkainen raakasuklaa
(noin 10 kpl)
2 dl sulaa kaakaovoita
yht. 1 dl manteleita, cashew-ja saksapähkinöitä
2 rkl hunajaa (juoksevaa, luomu)
1 tl vaniljajauhetta (Urtekram luomu)
4 rkl puolukoita
(noin 10 kpl)
2 dl sulaa kaakaovoita
yht. 1 dl manteleita, cashew-ja saksapähkinöitä
2 rkl hunajaa (juoksevaa, luomu)
1 tl vaniljajauhetta (Urtekram luomu)
4 rkl puolukoita
- sulata kaakaovoi vesihauteessa
- jos käytät pakastemarjoja, sulata ja valuta ne ensin talouspaperin päällä
- laita pähkinät ja mantelit blenderiin ja sekoita sileäksi massaksi
- lisää belenderiin muut ainekset ja sekoita sileäksi taikinaksi
- laita yhteen vuokaan 2 tl taikinaa (käytin mini cupcake vuokia)
- laita vuoat pakastimeen hetkeksi (n. 1h) ennen nauttimista
- säilytä suklaat pakkasessa
Kuulostaapa hyvälle herkulle. "Oikean" suklaan ystävä en ole, mutta tuo voisi maistuakin!
VastaaPoistaNämä on kyllä hyviä ja maistuvat paljon paremmalta kuin esim.maitosuklaa, joka maistuu lähinnä sokerilta. :) Kiitos kommentista. <3
PoistaHerkkuja lisää! 💕 Tuija
VastaaPoistaNämä on niin nameja ja sivussa tulee vielä terveysvaikutukset. :) Kiitos kommentista. <3
Poista