Sokerittomat hasselpähkinä suklaakonvehdit
(noin 20 kpl)
2 dl sulaa kaakaovoita
2 rkl hunajaa (luomu)
2,5 rkl raakakaakaojauhetta
1 tl vaniljajauhetta (luomu)
3 rkl Pauluns granolaa
(hasselpähkinä & taateli)
- sulata vesihauteessa kaakaovoi
- lisää kaakaovoin joukkoon hunaja ja raakakaakaojauhe,
sekoita tasaiseksi
- murskaa blenderillä granolat melkein jauhomaiseksi seokseksi
- lisää blenderiin kaakaoseos ja vaniljajauhe
- blendaa kaikki ainekset tasaiseksi taikinaksi
- kaada taikinaa silikonimuotteihin ja anna jähmettyä hetki pakkasessa
- säilytä suklaat pakastimessa
Nämä kyllä näyttää uskomattoman herkullisilta <3
VastaaPoistaKannattaa testailla, näitä on niin nopea tehdäkkin. :) Kiva kun kommentoit. <3
Poista