Löytöjä Liiveristä

Kuinka moni teistä on käynyt JKK Liiverissä Lapualla? Vaikka kauppa on perustettu jo vuonna 1983, niin itselleni tämä oli ensimmäinen vierailu ja täytyy sanoa, että se yllätti positiivisesti. Valikoimassa on puutarha- ja taloustarvikkeita, työkaluja, vapaa-ajan tarvikkeita ja myös laaja valikoima tuotteita eri sesonkeihin. Iloisen asiakaspalvelun saa kaupanpäälle, mikä on muuten aika harvinaista nykyään.

Sisustusintoilijana kiinnitin erityistä huomiota sisustustavaroihin. Tässä postauksessa muutamia juttuja jotka itselleni jäi mieleen, moni muukin tuote jäi kyllä, mutta ihastelun lomassa sitä unohtaa joskus kuvata. :) Laitan teille myöhemmin kuvia tuotteista mitkä päätyivät meille, joten pysykäähän kuulolla.

-Outi-


Erilaisia säilytysratkaisuja kaipaa aina, nämä "pussukat" ovat hauskan näköisiä. Tarjottimille on myös aina tarvetta, pyöreä tarjotin on metallia ja alemmassa kuvassa olevat ovat puisia.Kiinnitin huomiota tuohon metallituoliin, ihanan rouhea ja onhan nuo siivet nyt niin söpöt. Sulat on nyt kovin trendikkäitä, metallinen sulka on aika näyttävä.


Metallinen pieni sanko olisi aika sympaattinen maljakko luonnonkukille. Ihastuin ylähyllyllä oleviin korikasseihin, niitä voisi käyttää myös sisustuselementtinä.


Ihastuttava kauppias kertoi meille, että tämä työ on elämäntapa, hauskinta siinä on asiakkaat ja heidän palvelu. Kiitos JKK Liiverille mukavasta vierailusta. :)

JKK Liiveri Facebookissa//SOblogit Facebookissa

4 kommenttia

 1. Näyttää oikein kivalta paikalta ja ihania tuotteita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö vain. :) Sieltä löytyi vaikka mitä kivoja sisutusjuttuja meille kotiin, ja hinnat on todella edulliset, sekin on plussaa. :) Kivaa Vappua sinne teille! <3

   Poista
 2. Liiverin valikoima on hämmästyttävä! Ei tarvi Lapualta lähteä sisustustavaroiden perässä välttämättä muualle. Joulunaikaan oli kaikenlaisia jouluvaloja sisälle ja ulos paljon enemmän kuin isommissa kaupoissa, sitä kovasti hämmästelin.
  Ei ensimmäinen kauppa josta ajattelisi löytävänsä kaikenlaista kivaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on ihan mahtava kauppa. Taloustavaroita keittiöönkin löytyi vaikka miten paljon ja lyhtyjä + kynttilöitä. Oli kyllä mukava käydä, menen toistekin. :D Hyvää Vappua ja Allille terkut. <3

   Poista