Uusi alku ja hyvä ystävä


Sain ystävältä posliinikukan alun, kevät on hyvää aikaa uusille vihreille aluille. Toivottavasti juurruttaminen onnistuu. Kiitos kaikille joilta sain hyviä vinkkejä helppoihin viherkasveihin (tässä postauksessa). Anopinkieli on ainakin ostoslistalla, yksi tyhjä purkki multineen sitä jo täällä odottaa.

Uusi alku ja lähestyvä ystävänpäivä sai pohtimaan ystäviä ja ystävyyttä. Tärkeitä ystäviä on kertynyt matkan varrella, ja vaikka välillä ei yhteyttä pidetäkään, niin ystävyys säilyy.

Hyvän ystävän kanssa on helppo olla,  välillä puhutaan päällekkäin ja välillä ollaan ihan hiljaa. Hyvä ystävä tietää, että olen täällä, jos hän tarvitsee apua. Hyvä ystävä ojentaa auttavan käden, kun sitä eniten tarvitsen. Hyvä ystävä tsemppaa, jos en usko itseeni. Hyvän ystävän kanssa nauretaan vedet silmissä typerille vitseille. Hyvän ystävän kanssa lähdetään New Yorkiin ja Kurikkaan. Hyvän ystävän kanssa lämmitetään mikronakit. Hyvän ystävän kanssa pyöräillään sata kilometriä huomaamatta. Hyvän ystävän kanssa saadaan päähänpisto tilata tequilaa vartin yli kolme aamuyöllä. Hyvän ystävän kanssa koetaan parhaimmat keikkahetket. Hyvän ystävän kanssa valitaan väärä taksi. Hyvän ystävän kanssa heilutaan kolme päivää festareilla. Hyvän ystävän kanssa itketään ja nauretaan saman lauseen aikana. Hyvän ystävän kanssa eletään niin, että sitä muistellessa suupielet kaartuu ylöspäin. Lista voisi jatkua loputtomiin, mutta lopetan sen tähän. Hyvä ystävä kiitos, että olet olemassa. <3Kukkailottelua/Mansikkatilan mailla

8 kommenttia

 1. Kauniisti kirjoitettu hyvästä ystävästä. Sitä se just on.

  Ja tsemppiä kukalle, posliinikukka on tosi hidas tekemään juuria joten älä hermostu. Vaihda vaan vettä säännöllisesti. Ja jos se ei tee juuria niin onhan se kaunis noinkin!

  Jos sitä tuoksutraakkia haluat niin mä voin sulle kyllä hommata siitä pätkiä. Me töissä leikataan niitä kyllästymiseen asti, samoin paria peikonlehteä pitää mennä parturoimaan. Laita mulle vaikka sähköpostia jos haluat. Maria.kylmaluoma@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. <3 Hyvä tietää, että en ensi viikolla oo jo aivan hermona, kun juuria ei näy. ;D Oi kuulostaa hyvältä tuoksutraakki ja peikonlehti, ilomielin otan vastaan alkuja. Laitan sulle meiliä. :)

   Poista
 2. Kiva lahja ystävältä tuo posliinikukan alku.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, siinä on hyvä syy laittaa kaikki hortonomin taidot peliin. :) Hyvää alkavaa viikkoa. <3

   Poista
 3. Ihana kirjoitus ystävästä!
  Uusia viherkasveja on tullut hankittua ja tuota peikonlehteä minäkin olen etsinyt;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. <3 Peikonlehti on upea, nyt on selvästi tarvetta jonkin sortin viherkasvipiirille. :D Hyvää uutta viikkoa.

   Poista
 4. Posliinikukan muistan tätini maatilalta. Kasvoi koko tuvan seinää pitkin ja kukat olivat kuin posliinia ja tuoksu...no oli ;)
  Ystävät nostavat sinut vaikka suosta <3
  Ihanaa utta alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuoksu taitaa olla aika tuju, en tosin usko, että taidoillani saisin sitä kukkimaan. ;D Juuri näin vaikka suosta noustaan ystävien avulla. Samoin sinne iloa viikkoon. <3

   Poista