Keittiöunelmia

Marraskuussa haaveiltiin unelmien olohuoneista, nyt helmikuussa on hyvä haaveilla keittiöremontista. Tosin ennen keittiön kohennusta, pitäisi saada meidän olohuone päivitettyä, mutta ainahan voi unelmoida jo seuraavasta kohteesta. :) Tällaisista keittiöistä olen viime aikoina haaveillut, yläkaapittomuus kiinnostaa sekä vaaleanharmaan sävyt kaapeissa. Niin ja kaikki muutkin asiat mitä noissa kuvissa näkyy, ihania keittiöitä kaikki tyynni. Onko teillä haaveissa uudistuksia keittiöön?

Tämä ilta on oikein oiva haaveilulle, koska ulkona myrskyää niin, että ei tee mieli lähteä reippailemaan. Tosin tuossa vieressä odottaa pino kirjoja, mihin pitäisi perehtyä, mutta keittiöunelmat veivät tällä kertaa voiton. 

-Outi- 


Kuva/ Entrance


Tervetuloa seuraamaan Lumikallio blogia myös Facebookissa.

10 kommenttia

 1. Nykyiseen keittiöön ei edes kannata haaveilla yläkaapittomasta elämästä, sillä säilytystilaa on muutenkin vähän. Pientä pintaremonttia tehtiin muuton jälkeen kodinkoneiden, tiskialtaan ja hanan sekä työtasojen kohdalla. Nyt pitäisi välitilat päivittää, samoin seinät. Suunnitelmat on jo selvät. Tuskin maltan odottaa, että saan tuon ukkokullan aikaa sen verran, että päästäis suunnitelmat toteuttamaan.
  Keskimmäisestä kuvasta ottaisin heti tuon lattian :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En usko, että meilläkään kokonaan yläkaapitonta keittiötä tulee, mutta meillä on ruokailutilan vieressä kohta, mihin tuon haaveen voisi toteuttaa. :) Tarkoitus on ollut päivittää kaappien ovet maalaamalla ja välitilaan uudet laatat, mutta näillä rempoilla on tapana vähän rönsyillä.. Kuulostaa hyvältä teidän suunnitelmat, ja mahtavaa, jos ne voi vielä omalla porukalla toteuttaa. Kiva kun käväisit. <3

   Poista
 2. Täällä mies ehdotti että keittiön alakaapisto kiinnitettäisiin vessa kalusteiden tyyliin irti lattiasta. En nyt ihan heti tyrmännyt :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se kuulostaa aika hyvältä, olisi ainakin ilmava, eikä olisi sokkelon siivous ongelmaa.:D Nythän näkyy paljon esim. olohuoneen lipastoja, mitkä on kiinnitetty seinään, miksei se keittiössäkin voisi toimia. Tsemppiä projektin kanssa! <3

   Poista
 3. Meillä keittiö on aika liki sitä mitä haluan...mietin kyllä kahden työpisteen vaihtamista päittäin, mutta luovuin lopulta siitäkin...tai pitää ottaa taas harkintaan ;)
  Mistä nyt unelmoin? No siitä kokonaan 'uudesta' kodista..tämä on ihana, mutta silti....se pieni talo maalla <3
  Mukavaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pieni talo maalla kuulostaa ihanalta haaveelta. Mussa on kaksi puolta, toinen rakastaa maaseutua ja toinen isoja kaupunkeja puistoineen. Tässä tilenteessa, kaikkien koirien kanssa, tämä maaseutu on meille oikein oiva ratkaisu. Arvaas heittikö tämä haaveilu hirveän remppakuumeen päälle... ;D

   Poista
 4. Mun haaveet on vähän erilaisia. Haaveilen että saisin koirat pois keittiöstä koska niiden takia kaikki on niin hankalaa. Eilen viimeksi hajosi taas lautanen lattialle kun ruuan toivossa kaikki mihin ikinä yletytään vedetään tiskipöydältä alas. Herra Terrieri on hajottanut vuosien saatossa ainakin kaksi kokonaista astiastoa ja syönyt lukemattoman määrän erilaisia ruokia.

  Haaveilen että saisin jonkun vaan tiputtamaan taivaasta meille uudet keittiökaappien ovet koska ne on ihan kauheat, uskoakseni vuodelta -86. En vaan jaksa nähdä ollenkaan vaivaa asian suhteen. Erityisesti alakaapit ovat erityisen kärsineet samasta eläinlajista kuin edellisessä kohdassa. Oikeastaan taivaalta voisi tippua kokonaan uusi keittiökin. Ja kokonaan uusi talo jos tarkkoja ollaan.

  Vähän sellainen Luoja ota minut jo pois- olotila jälleen kerran eilisen jälkeen kun koitin siivota kaappien ovia ja muuta sotkua.

  Mutta kuvasi ovat upeita!
  Mökille jota minulla ei vielä ole haaveilen -50-luvun kaappeja ja ylipäänsä eriparikaappeja. Sekä Ikean valkoista neliskanttista tiskiallasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mutta Herra Terrieri on aivan hulvaton tapaus, haluaisikohan hän olla kokki? Meillä on Ukko-herra sellainen, että tarkistaa joka paikan (myös tasot ja pöytien päälliset), että olisiko joku syötävä unohtunut sinne häntä odottamaan. Se on sellainen kaahija. Nita-mummo taas on erikoistunut roskiksiin, osaa avata kaapin oven tuosta noin vaan. Lumen erikoisuus on tehdä ohareita, ulko-ovet aukeaa hyvin nopeasti (myös lukosta), jos rouva on päättänyt ottaa hatkat. Aava taitaa olla ainut, joka ei omaa mitään erikoistaitoja. On ne kivoja.

   Luoja ota minut jo pois-olotila... :D :D Hih!! Kyllä meidänkin keittiö on ihan elähtänyt, ja mitä enemmän katselee tuollaisia täydellisiä kuvia, niin sitä kaameammalta oma keittiö näyttää. Se uusiminen on vain niin kovin hintavaa, että jotain halvempia ratkaisuja pitää keksiä, maalausta yms.

   Hmm, Ikean neliskanttinen tiskiallas ja eriparikaapit olisivat mökille aivan mahtavat!

   Ps. Meillä on jostakin syystä täällä pian urbaani viidakko. ;D

   Poista
 5. Ihania kuvia ja noi ekan kuvan vetimet! Haaveilen vähintään keittiötason vaihdosta ja parin yläkaapin poistosta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin, ihan hirveä remppakuume iskee näin keväällä. Ja tästä tulee sellainen lumipalloefekti..huoneesta toiseen kaipaa uutta. :D Kivaa viikonloppua Mari. <3

   Poista