Rappujen alla

Terveisiä rappujen alta, siellä näyttää tällä hetkellä tältä. Musta kaappi on siirtynyt viime keväänä vierashuoneesta eteiseen rappujen alle. Saunatuvasta löytynyt rottinkituoli seilaa vähän paikasta toiseen, se on mukavan kevyt ja näin helposti siirreltävissä. Olen päivittänyt tuolin ulkonäköä ainoastaan uusilla tyynyillä. Kaapin päällä oleva kultaköynnös on säilynyt hyvin talven yli, jotain kasvuakin on havaittavissa, tässä kultaköynnöksen kuva viime elokuulta.



Viime kesäkuusta saakka Lumikallio on ollut osana SObloggaajia, joka on joukko eteläpohjalaisia lifestyle- ja vapaa-aikablogeja. Meillä on ollut monenlaisia yhteistöitä ja yritysvierailuja, olimme myös näyttävästi mukana markkinoimassa Seinäjoen asuntomessuja. Nyt SOblogeilla on uusi ilme, näitä alla olevia julisteita on jaettu kauppojen ja muiden julkisten tilojen ilmoitustauluille. Painotyön teki I-Print, lopputulos on laadukas ja juuri sellainen kuin toivoimme.

Kaikkia SOblogeja pystyy helposti seuraamaan Facebookin kautta.


Leppoisaa sunnuntai-iltaa!

-Outi-

2 kommenttia

  1. Sun kukka taitaa olla herttaköynnös. Kultaköynnös on yleensä vähän rotevampi ja lehdet ovat kirjavia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ok nyt selvisi tämäkin, herttaköynnös siis. :) Kiitos infosta, tässähän oppii uutta viherkasveista vaikka kuinka. Hyvää ystävänpäivää Maija. <3

      Poista