Tammikuussa

Hei vaan, se on jo helmikuu. Tammikuu katosi johonkin mustaan aukkoon, siltä ainakin tuntuu. Mitä sitä tulikaan tehtyä tammikuulla? Luin ja ulkoilin paljon, kävin hiihtämässä (kerran), nautin kuuraisista maisemista, innostuin raidoista, sisustelinkin vähän. Saunatuvalta siirrettiin vähän rottinkia olohuoneeseen ja makuuhuone sai uuden lampun ja laskoskaihtimen. Kaipasin lunta ja aurinkoa (paljon), toivotaan niitä tälle kuulle. Mahtavaa helmikuuta kaikille. <3

Terveisin Outi  

Lumikallio Instagramissa @outiheiniluoma, tervetuloa seuraamaan. Sinne päivittelen lähinna luonto- ja sisustusaiheisia kuvia.


Tammikuun luetuin postaus on: Muutoksia nollabudjetilla (arvontapostauksen lisäksi).6 kommenttia

 1. Mäkin kävin kerran hiitämässä, max. 500 m :D Mutta oli eka kerta yli kymmeneen vuoteen. Aurinkoisia talvipäiviä odottelen minäkin helmikuulle.

  Mukavaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, tuohan on hyvä alku, siitä se lähtee. Jospa tänne tulisi vähän enemmän lunta, niin pääsisi hiihtämään. Aurinko paistakoon meille edes vähän helmikuulla! :D Kivaa viikonloppua. <3

   Poista
 2. Kaunis kollaasi! Osaat ottaa tosi tunnelmallisia ja harmonisia kuvia, niitä on ilo katsella!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kauniista sanoista Hensku. <3 Mukavaa viikonloppua!:)

   Poista
 3. Onnekis tammikuu on ohi ja toivottavasti helmikuukin hujahtaisi super nopesti!
  Ja voi Outi, miellelläni luovun kaikesta lumesta ja pakkesesta vuoksesi...lähetän ne sinne. Auringon kahlitsen ( kunhan ensin näyttäytyisi) tuohon pihapuuhun ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Otan mielelläni sen paketin vastaan Satu, aurinkoakin vähän saa pakata mukaan. :D Kivaa viikonloppua sinne. <3

   Poista