Bloggaajien tapaaminen


SObloggaajat kokoontuivat eilen Joupin vanhalle tuvalle Seinäjoella. Uudet bloggaajat esittäytyivät ja tapasivat jo kauemmin ryhmässä olleet jäsenet. Itselleni on aina kutkuttavia tilanteet, jossa haluaisi antaa hyvän vaikutelman. Yleensä etukäteen ajattelee, että taatusti sanoo jonkin typerän kommentin tai jännityksessä höpöttää niin, että ei enää tiedä mitä on puhunut. Pahinta on, jos yrität olla hauska ja ketään ei naurata, oi voi sitä myötähäpeän ja häpeän määrää..No onneksi näin ei kuitenkaan käynyt tai ainakin luulen niin. ;)

Voi miten kivaa olikaan tavata ihmiset blogien takaa. Iltaan kuului tutustumista toisiin bloggaajiin, Joupin vanhan tuvan esittelyä ja Komiat Hetket oli järjestänyt meille ihanaa syötävää. Voiko onnistuneelta illallalta muuta toivoa? Hyvää seuraa, hyvää ruokaa ja hienot puitteet, kyllä se on aika lailla siinä, jos minulta kysytään. 

Joupin vanha tupa on vanhasta eteläpohjalaisesta tilasta kunnostettu paikka, missä voi järjestää monenlaisia tilaisuuksia, esim. kokouksia, saunailtoja, häitä, syntymäpäiviä jne. Alue ja rakennukset on kunnostettu vanhaa kunnioittaen ja paikassa huokuukin vanhan ajan tunnelma. Pihapiiri on todella kaunis ja siisti. Aitat, lampola, vanha talli ja muut piharakennukset ovat tiloja joita voi hyödyntää isommissa juhlissa, paikassa voikin järjestää juhlat jopa 200 henkilölle. Projektissa mukana oleva Juha kertoi meille rakennuksien ja puutarhan kunnostus vaiheista. Puutarhassa isossa osassa ovat hedelmäpuut, niiden satoa voi tulevaisuudessa hyödyntää keittiössä.

Itse voisin kuvitella järjestäväni paikassa isommatkin juhlat, paikka on jo itsessään niin viehättävä, että juhlapaikan koristelussa pääsisi helpolla. Sijainti on mitä mainioin, tila on ihan keskustan tuntumassa ja silti pihapiiri on, rakennuksien asettelun ansiosta, omassa rauhassaan. Voin vain kuvitella miten tunnelmallisen paikasta saa, esim. syksyllä, vaikka vain muutamalla lyhdyllä.
Saunatilat ja terassi paljuineen ovat vuokrattavissa myös erikseen. Kuvissa näkyy myös vanha talli, mitä voi hyödyntää isommissa juhlissa. Saunatiloissa kohtasivat hienosti menneen ajan tunnelma ja nykyaika, moderni suihkutila ja pukuhuone lisäävät paikan käyttömukavuutta.Komiat Hetket pito- ja elämyspalvelut tarjosi meille illan syötävät. Tarjolla oli lankkumenu jälkiruokineen ja nokipannukahvit. Ruoka oli maistuvaa ja tarjoilu iloista. :) Yritys järjestää räätälöidyt juhlat, kokoukset, saunaillat, polttarit jne. Komiat Hetket on järjestänyt myös monia Tyky- ja Tyhy-päiviä yrityksille. Kuulin huhua, että palvelu on erittäin asiakaslähtöistä esim. häiden järjestelyssä. Yritys pyrkii toteuttamaan juuri asiakkaiden näköiset juhlat heidän toiveiden mukaan. Miten paljon juhlien järjestämistä helpottaakaan, että saa vain sanoa mitä haluaa ja minne haluaa, itse voi vain keskittyä nauttimaan juhlahumusta. Stressitöntä juhlien järjestämistä, kuulostaa aika houkuttelevalta, vai mitä mieltä olette?


* Illan tarjosi Joupin vanha tupa ja Komiat Hetket, (kuohuvat tarjosi Rakennusliike Sarkoa).


10 kommenttia

 1. Komia paikka! Tuolla olisi ihana olla häissä! Voi vitsi miten hieno, maalaisidylliä parhaimmillaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö vaan olekkin. Jos itselläni olisi häät tulossa, järjestäisin ne tuolla ehdottomasti. Elokuun lopussa, pimenevät illat, lyhdyt ja luonnonkukat. :D Aina voi haaveilla, eikö vain? Pitääköhän tässä järjestää juhlat, ihan muuten vaan. Ihanaa kun kävit. <3

   Poista
 2. Hieno paikka!
  Kivoja tuollaiset blogitapaamiset, kun näkee ihmiset blogien takaa sekä on samanhenkistä porukkaa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihastuin itsekkin ihan täysillä paikkaan. Oli kyllä kiva tapaaminen ja ihana tosiaan nähdä blogin takana oleva persoona. :) Kiva kun kävit. <3

   Poista
 3. Onpa tosiaan komea paikka. :)
  Hienot kuvat ja mielenkiintoinen postaus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sara, paikka on kyllä upea ja ilta oli onnistunut. Kivaa kun piipahdit. <3

   Poista
 4. Harmittaa niin kovin, etten päässyt mukaan :( Teidän ilta vaikuttaa todella onnistuneelta ja vautsit mikä paikka! Pitäisiköhän häät siirtää tuonne, hmm ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilta oli kyllä mukava. Olisi ollut niin kiva nähdä. :) No toisella kertaa sitten. Tuo paikka on aivan upea, juu ja hääpaikkana kyllä potentiaalinen todellakin. Kiva kun piipahdit. <3

   Poista
 5. Onpa upea paikka! Tykkään kovin tuollaisista vanhaa aikaa uhkuvista paikoista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä paikka on kyllä upea ja arvostan kovasti tapaa millä tämä on kunnostettu, vanhaa kunnioittaen. Siellä on aivan ihana tunnelma. Kiitos kommentista. <3

   Poista