Sokerittomat kaurakeksit
2 kypsää banaania
4 dl kaurahiutaleita
(gluteeniton)
1 tl kanelia (luomu)
0,5 tl aito vaniljaa (luomu)
1 muna
75 g voita
1 rkl juoksevaa hunajaa
1 muna
75 g voita
1 rkl juoksevaa hunajaa
(suodatettu kotimainen hunaja)
ripaus suolaa
- soseuta banaanit
- sekoita kaurahiutaleet, kaneli ja vanilja joukkoon
- lisää muna ja sekoita taikinan joukkoon
- lisää sulatettu voi ja sekoita taikina tasaiseksi
- lisää lopuksi hunaja ja suola, sekoita tasaiseksi taikinaksi
- laita leivinpaperi uunipellille
- laita teelusikalla piparimuottiin taikinaa noin 1 cm paksuinen
kerros, nosta muotti varovasti pois
- valmiita keksejä tulee noin 15 kpl
- paista 175 asteessa, noin 15 min.
ripaus suolaa
- soseuta banaanit
- sekoita kaurahiutaleet, kaneli ja vanilja joukkoon
- lisää muna ja sekoita taikinan joukkoon
- lisää sulatettu voi ja sekoita taikina tasaiseksi
- lisää lopuksi hunaja ja suola, sekoita tasaiseksi taikinaksi
- laita leivinpaperi uunipellille
- laita teelusikalla piparimuottiin taikinaa noin 1 cm paksuinen
kerros, nosta muotti varovasti pois
- valmiita keksejä tulee noin 15 kpl
- paista 175 asteessa, noin 15 min.
Ei kommentteja