About MeTervetuloa mukaan Lumikallio blogiini. Blogi on vuonna 2015 perustettu sisustus- ja lifestyleblogi.

Tärkeät asiat minulle ovat hyvin maanläheisiä, pidän luonnossa liikkumisesta ja metsässä tuleekin kuljettua paljon kameran kanssa. Uskon positiivisen elämänasenteen voimaan, mielestäni omilla valinnoilla on iso merkitys kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin.  Olen visuaalinen ja kiinnitän huomiota yksityiskohtiin, mielestäni kuitenkin täydellisyys on tylsää, pienet epäkohdat tuovat vain särmää.

Sisustan modernin boheemilla tyylillä, sisustustyyliäni  kuvaavat parhaiten sanat luonnonläheinen, pelkistetty ja rento. Mielestäni tärkeintä sisustamisessa on, että se tuntuu hyvältä ja se kertoo jotakin sisustajan persoonasta. Sisustamisessa pyrin ajattomuuteen ja siihen, että uuden ostaminen tai ostaminen ylipäänsä ei ole pääosassa. Kotimme on vuonna 2001 valmistunut puutalo,  jossa moni huone on pintaremontin tarpeessa. Olemme uudistaneet kotiamme pikku hiljaa, pidän ajattomista ratkaisuista jotka kestävät aikaa. 

Blogissa on 4 päävalikkoa:

Interior-tässä valikossa on kaikkea sisustamiseen ja kotoiluun liittyvää.

Nature-tästä valikosta löytyy kuvia retkistä/matkoista liittyen luontoon.

Style-postauksia omasta tyylistäni, välillä asukokonaisuuksia, välillä yksittäisiä tuotteita.

Wellness-täältä löytyy hyvinvointiin liittyviä postauksia, mm. sokerittomia leivonnaisia ja ideoita muiden terveellisten herkkujen tekoon. Välillä myös vinkkejä hyviksi toteamiini luonnontuotteisiin.

Haluaisitko tehdä kanssani yhteistyötä?

Ota yhteyttä: outi_heiniluoma@hotmail.com

Yhteistyöt tai blogin kautta saadut tuotteet merkitsen aina * -merkillä.

Esimerkkejä tekemistäni yhteistöistä: