Pullot sisustuselementtinä

Keittiön ikkunoista näkyvä talvinen huurteinen maisema on aivan epätodellisen kaunis. Meidän ruokailutilaa ympäröivät ikkunat "päästävät" eri vuodenajat osaksi sisustusta. Talvinen kuulas maisema on ehkä oma suosikkini kaikista neljästä, vaikka toki oma viehätyksensä on muissakin vuodenajoissa.

Haaveilin hetki sitten tarjoiluvaunusta, missä voisi säilyttää pulloja ja drinkkilaseja, mutta koska vuoden alussa päätin harkitsevani ostamista yhä tarkemmin, toteutin idean vanhan perintösenkin päälle. Pyöreä metallitarjotin on toiminut milloin minkäkin alustana, nyt se saa toimia alustana pulloille ja drinkkilaseille. Kauniita pulloja on turha piilotella kaapissa, ne toimivat hauskana sisustuselementtinä ollessaan näkyvillä.
Saimme töistä lahjaksi Kankureiden meille suunnittelemat pellavapyyhkeet, eikö olekin kauniit? Pellavapyyhkeet vain paranevat käytössä, niissä on loistava imukyky ja ne kuivuvat nopeasti, kaunis rouhea ulkonäkö on tietenkin plussaa.

Talvisin terveisin

Outi Löydät Lumikallio-blogin myös Facebookista, tervetuloa mukaan seuraajaksi.

4 kommenttia

 1. Yleensä mielikuvitus pääsee valloilleen ja keksii paremman ratkaisun, kun ei heti ryntää kauppaan ostamaan uutta valmista tuotetta.
  Ja noi Lapuan kankureiden tuotteet ovat aivan huippuja. On hienoa, että Suomesta löytyy tuollaista osaamista.
  Mukavaa viikonlopun jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on kyllä niin totta, ja mikä parasta ei kerry uutta tavaraa lisää. Kankurit on ihan ❤️❤️. Ihanaa viikonloppua Riina!

   Poista
 2. Onneksi rahapussi rajoittaa nopeita päätöksiä ja ne loistavat ratkaisut löytyvät sitten ihan läheltä.
  Meillä ei pulloja piilotella, vaan ne on lasiovien takana ja kauneimmat tietenkin eturivissä, kuten myös lasit.

  Kaunista uutta viikkoa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on totta, saa enemmän aikaa harkintaan sitäkin kautta. Juurikin noin, kauniit pullot saa olla näkyvissä mitäs niitä turhaan piilottelemaan. Ihanaa uutta viikkoa Satu. ❤️

   Poista