Pellavaa

Pellavaa lakanoissa tällä kertaa, vaikka rakastan myös puuvillaperkaalia petivaatteiden materiaalina. Taupe väri tuo myös kivasti vaihtelua, tuollainen ihana lämmin harmaanruskea on kovin ajankohtainen väri tällä hetkellä sisustuksessa. Petivaatteilla on mielestäni iso merkitys hyvään uneen, hengittävä materiaali on miellyttävä iholle ja plussaa on myös tuo rouhean rento ulkonäkö. Liputatko sinä pellavan vai puuvillaperkaalin puolesta petivaatteissa? 

Nyt kutsuu hiihtoladut, aurinkokin täällä paistelee lupaavasti. Iloa päivääsi!

-Outi-


10 kommenttia

 1. Upea makkari teillä ja noi lakanat❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nanni. ❤️ Pellavalakanat on kyllä mukavat käytössä ja rouhea ulkonäkö on myös mieleeni. ☺️

   Poista
 2. Ihanat lakanat <3 Tänään onkin ollut hyvät hiihtosäät.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Outi. ❤️ Hiihtokeli oli loistava, vaikka pakkanen paukkuikin aika kovaa, aurinko kuitenkin ihanasti paistoi.

   Poista
 3. Käyn täällä usein läppärillä, mutta kommenttikenttää en näe chromella, enkä Internet explorerilla, kokeilin nyt sitäkin, vain mobiililla. En tiedä mistä johtuu, mutta tulin hihkaise mobiilisti, täällä ollaan ja kerrassaan niin ihanat lakanat ja kuvat.

  Ihanaa pakkassunnuntaita Outi💚

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mä en ymmärrä miten se meni noin jonkin päivityksen yhteydessä, että etusivulla ei näy muuta kuin mobiiliversiossa kommenttikenttä. Muuten pitää klikata postauksen "sisään", että kommenttikenttä näkyy postauksen lopussa. Olen yrittänyt asetuksista sitä muuttaa, mutta sitä ei taida enää saada niin kuin se oli. Kiitos Tiia. <3 Oikein ihanaa sunnuntaita myös sinne.

   Poista
 4. Ostin varmaan reilu vuosi sitten ensimmäiset pellavalakanat ja mies rakastui niihin niin täysin, että puuvillalakanoihin ei ole enään paluuta. Sain oikein kehotuksen hankkia pellavaisia lisää ja tietenkin tein niin ;) Ja kosak meillä nukkuu noi karvalapsetkin samassa sängyssä, niin pellava kestää senkin erinomaisesti.

  Ihania unia lakanoissasi. Meilläkin paistaa aurinko, mutta pysyn sisällä tenttikirjojen ja kutimeni kanssa...pakkaslukemat ihan liikaa minulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Satu. ❤️ Mä päätin myös vihdoin satsata laadukkaisiin pellavalakanoihin, aikoinaan ostin h&m.n pellavalakanat, mutta olin niihin vähän pettynyt. Nämä tuntuu oikein ihanilta nyt. Voi paljon tsemppiä sinne tenttikirjojen pariin, kimppusi ovat aivan ihania. ❤️

   Poista
 5. Kaunis makuuhuone teillä ja ihanan väriset pellavalakanat <3. Pellava on meillä ollut käytössä jo pitkää. Mökillä ja Espanjassa käytän päiväpeittoinakin pellavalakanoita, ovat niin helppon pestä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Sari. ❤️ Ihastuin itsekin tuohon sävyyn, tuollainen taupe/greige kiinnostelee nyt kovasti. Meilläkin jää yleensä päiväpeite laittamatta, kun sänky on noin niin ihanan rennon näköinen. :)

   Poista