Vuosi 2017

Tämä vuosi toi tullessaan paljon paljon uutta, alkuvuosi opiskelua ja vuoden puolessa välisssä hypyn tuntemattomaan. Hyppääminen täysin uudelle alalle toi monenlaisia tunteita pintaan: jännistystä, innostusta, pelkoa, nöyryyttä, uteliaisuutta, ärsytystäkin välillä, mutta päällimmäisenä iloa siitä, että tein sen. Olen saanut tutustua aivan mahtaviin tyyppeihin, tunnen kiitollisuutta ja arvostusta niitä ihmisiä kohtaan jotka ovat ottaneet minut osaksi tätä mielenkiintoista matkaa. Seuraavaa vuotta kohti mennään siis innostuneena ja uteliaana, katsotaan mitä uusi vuosi tuo tullessaan.

Blogin osalta tämä vuosi on herättänyt muutamia kysymyksiä, riittääkö aika bloggaamisen ja mihin suuntaan haluaisin blogini menevän. Mihin koko blogimaailma on menossa, olisiko mielekkäämpää keskittyä vain Instagramiin ja olisinko valmis avaamaan omaa elämääni enemmän blogissani. Oikeita tai vääriä vastauksia kysymyksiin ei varmasti ole. Yleensä päädyn tekemään asiat omalla tyylilläni, miettimättä liikaa sitä mitä muut ajattelevat tai tekevät. 

Vuonna 2018 blogini tulee pysymään sisustuspainotteisena. Oman kodin remontointi on haaveissa, jos nuo haaveet toteutuvat, ne tulevat näkymään varmasti myös blogissa. Henkilökohtaisen elämän osalta ei mitään isoja avautumisia ole edelleenkään luvassa, blogissa kuljetaan visuaalisuus edellä seuraavakin vuosi.

Valokuvaajana haluan kehittyä ja kuvat tulevat olemaan tärkeä osa blogiani myös tulevana vuonna. Sisustuksessa pyrin ajattomuuteen ja siihen, että uuden ostaminen tai ostaminen ylipäänsä ei ole pääosassa. Lähialueen yrittäjien suosiminen voisi olla hyvä lupaus vuodelle 2018.

Kiitos kaikille mukana oleville ja huikeaa vuotta 2018 teille kaikille! <3

-Outi-

Omat suosikit kuvistani Instagramissa vuonna 2017


Luetuin postaus vuonna 2017: Jouluinen brunssi

Tätä postausta jaettiin niin, että se nousi vuoden luetuimmaksi postaukseksi.


Oma suosikkipostaukseni on: Meidän koruton pihasauna

Sitä oli hauska tehdä ja voin melkein tuntea tuon lämpiävän puusaunan tuoksun nenässäni. :)


Kurkkaa linkistä mietteitäni vuoden 2016 lopussa.

7 kommenttia

 1. Kiitos ♫ Onnekasta Uutta Vuotta Sinulle ♥

  VastaaPoista
 2. Alkanut vuoteni kuulostaa hyvin samanlaiselta kuin sinun päättynyt. Vuoden kuluttua voin postata kuinka kävi ;)
  Kiitos sinulle kainiista kuvista ja varsinkin niistä kirjoittamattomista tarinoista kuvien takana. Kuvat vain kertovat oman tarinanasa ja tarina vaihtuu katsojan mukaan. Valokuvaaminen on erinaomaista terapiaa työstää omia ajatuksiaan ja juttujaan. Odotan innolla tulevaa kuvallista vuottasi <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Satu ihanista sanoista. ❤️ Kuvaamisella on uskomattoman voimaannuttava vaikutus ja olen sitä mieltä, että sielukas kuva kertoo niin paljon enemmän, kuin mitkään sanat koskaan voi kertoa. Sinunkin kuvista olen lukenut monta tarinaa, kiitos niistä. Tsemppiä tuhannesti uusiin tuuliin. ❤️

   Poista