Kauniita sävyjä

Täällä pää lyö tyhjää, ajatukset ovat viime päivinä olleet aivan muissa asioissa kuin bloggaamisessa. Välillä ideat ovat ihan hukassa ja vaikka kuinka selaisi Pinterestiä, niin ei oikein tartu mitään mukaan. Eilen illalla tein vielä katsauksen Pinterestiin ja vastaan tuli tämä alla oleva kuva. Jos nämä olohuoneiden kuvat aiheuttivat sydämentykytyksiä, niin tämä kuva saa sukat pyörimään jaloissa.

Kauniita sävyjä, pelkistettyä rouheutta, luonnonläheisyyttä, modernia ja perinteistä yhdisteltynä. Oih ja voih, olen niin myyty. Yksi tällainen oleskelutila kiitos! Ihanaa kun haaveilu on sallittua, minkälaisia haaveita teillä on ilmassa?

Huomenna blogiin on tulossa kiva arvonta, nähdään ja kuullaan taas!

-Outi-


Tervetuloa seuraamaan inspiraation keräilyäni Pinterestiin.

6 kommenttia

 1. Toi on kieltämättä aika tyylikäs. Tykkään etenkin seinällä olevasta maalauksesta! On tunnelmat vaan niin kohdillaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö ole, mä oon aivan fiiliksissä tämmösistä kuvista, mikä tunnelma. Ja tuo taulu on kyllä upea! Hyvää viinonloppua! <3

   Poista
 2. Hmmm...täällä sama ongelma ton blogin kirjoittamisen ja oikeastaan kaiken suhteen. Nämä vuoden alut ovat minulle jotenkin tylsin ahdistavia... hirveä jösä joulun suhteen ja sitten....ei mitään.
  Tuo värimaailma on ihana...meidän makkarissa on suht samat sävyt...väritöntä ja pehmeää 💙
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Joulun jälkeinen aika on kyllä vähän ankeaa..:D Mulla on ollut niin paljon tehtäviä, etä tuntuu kaikki inspiraatio menevän nyt niihin. Ja iltapäivät on niin pimeitä, että kuvaaminen on aika haastavaa. Onneksi mennään valoa kohti, lunta voisi vielä tulla ja hiihtokelit. Hyvää viikonloppua! <3

  VastaaPoista
 4. Kuvassa on ihanan pysähtynyt tunnelma ja silti se on raikas. Tosi kaunis huone!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, juuri tuo modernin ja perinteisen yhdistely on aivan ihanasti onnistunut. Mukavaa sunnuntaita. <3

   Poista