Kolmen kodin kauniit yksityiskohdat

Näitä asuntomessupostauksia tulee nyt peräkkäin yhteensä kuusi, tässä neljäs niistä. Teen nämä sen vuoksi näin putkeen, koska messut ovat nyt käynnissä ja suosittelen lämpimästi Seinäjokea kesälomakohteeksi. Koen myös kunnia asiana sen, että saan tehdä postauksia näistä kauniista Pruukinrannan kodeista. Kaikki postaukset pohjautuvat vahvasti omiin mieltymyksiin ja näkemyksiin, niin kuin kolmen kärki listauksenikin. Tässä postauksessa esittelen teille kolmen kodin yksityiskohtia, niitä mitkä erityisesti jäivät mieleen.

Hartman Koti Ruutu

Tästäkin kodista löytyy Virpi Mäkisen upeaa taidetta, sitä löytyy monesta muustakin asuntomessujen kohteesta. Vinkiksi kaikille, että Virpi ja Keltainen Keinutuoli löytyvät POP UPista Seinäjoen Torikeskuksesta 7.8.2016 saakka. Siellä kannattaa vierailla tutustumassa taiteilijan muihinkin töihin.

Tässä kodissa on muitakin kivoja yksityiskohtia mm. lastenhuoneen kettutapetti saa suun hymyyn. Katsokaa nyt, häntä ojossa ja kaikki, en kestä. Toisessa lastenhuoneessa on hauska idea laittaa maali sängynpäädyksi ja vanhempien makuuhuoneessa on myös ihana tunnelma. 

Tämän kodin näytteilleasettaja on Hartman Koti ja sisustussuunnitelun on tehnyt Elina Ristimaa/Sisustus Room2.

Desing Talo Trio

Tässä kodissa huomioni kiinnittyi erityisesti keittiöön, kaunis kokonaisuus. Täälläkin tuo ihana pehmeä valoa luo kivaa tunnelmaa. Vanhempien makuuhuoneessa on myös aivan ihanat roikkuvat lamput molemmilla puolilla sänkyä. Siellä on käytetty keltaista väriä tehosteena, murrettu sinapinkeltainen ei hyppää liikaa silmille tällaiselle haaleiden värien ja mustan ystävälle.

Tässä kodissa näytteilleasettaja on Desing talo ja sisustussunnittelijana on toiminut Arkkitehtitoimisto Jorma Paloranta Oy/Mirkka Stenmark.Lakeuden Jämerä Kutsu

Kun astelin tämän kodin rappusia tiesin jo, että luvassa on kauniita yksityiskohtia. Olin oikeassa, tässä niistä muutamia.  Ehkä asuntomessujen kaunein lastenhuone on tuo inkkariteltalla varustettu huone, sielläkin on hurmaava tapetti, en kestä taaskaan. Mielenkiintoinen yksityiskohta on toisen lastenhuoneen nukkekoti, jonka on tehnyt Metsolan Ride  miehensä kanssa. Sain tietoa, että nukkekoteja tehdään tilauksesta ja myös omalla mallilla. Jos sellainen kiinnostelee, niin ota yhteyttä Rideen. 

Tässä kodissa on paljon kaunista nähtävää ja muistakaa kiinnittää huomiota niihin ihaniin rappusiin. Huomioni kiinnittyi myös värien käyttöön, tässä hyvä esimerkki siitä, että kodissa voi olla värejä ja siitä huolimatta siellä voi olla rauhallinen tunnelma.

Tämän kodin näytteilleasettaja on Aeroc Jämerä ja sisustussuunnittelijana on toiminut Annina Hattula/Aveo Oy.

Tämä alimmainen kuva on otettu lasin läpi, mutta lisäsin sen silti tänne. Eikö ole kaunis asetelma?


9 kommenttia

 1. Niin mukava päästä messujen tunnelmiin ja herkullisiin yksityiskohtiin näiden kuviesi välityksellä!
  Itse kun messuille en pääse niin näissä kuvissa voin tehdä mielikuvitusmatkaa joka päivä!
  Kiitos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Susanna, kiva kuulla, että näistä pääsee vähän mukaan messutunnelmiin. Ihanaa kun luet ja kommentoit. <3

   Poista
 2. Tuossa viimeisessä en tainnut ehtiä käydäkkään, mutta nyt sekin on nähty :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekkin kätevää tämä messuilu näin ja jalat kiittää. :D Kiva kun piipahdit ja kommentoit. <3

   Poista
 3. Kiva päästä kurkkimaan messukoteihin tällä tavalla :)
  Ja todellakin jalat kiittää ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa, että postaukset ilahduttaa. Nämä asuntomessut on nyt niin lähellä, että on ilo tehdä näitä postauksia. Kiva kun kävit ja kommentoit. <3

   Poista
  2. Niin ja ne jalatkin vielä. :D Vaikka tietysti toivottelen tervetulleeksi myös paikan päälle Seinäjoelle. :)

   Poista
 4. Aivan ihana päiväpeitto tuo missä keltaista!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on tosi nätti, kaunis väri ja kuosi. Kiitos kommentista. <3

   Poista