Kaunis Koskela

Jatketaan asuntomessuilla vielä, tämä kohde on Koskela ja siinä näkyy upeasti puun käyttö eri muodoissa. Kaunis kokonaisuus, jossa huomioni kiinnittyi erityisesti keittiöön. Todella ihanat värit tässä keittiössä ja vaaleat pehmeät sävyt poikkeavat piristävästi paljon näkyvillä olevista mustista keittiöistä. Myös ikkunoiden näkymät on tarkkaan mietitty ja sisustus on rauhallinen kokonaisuus joka jatkuu huoneesta toiseen. Arkkitehtinä on toiminut seinäjokelainen Teemu Hirvilammi.

Puhutteleeko teitä tällainen eleettömyys vai pidättekö räiskyvämmästä sisustustyylistä? Itse pidän paljon tässä kodissa siitä harmoniasta, mikä syntyy sisustuksen yhteneväisyydestä. Värimaailmat ja materiaalit ovat kaikki sopusoinnussa ja mikään kohta ei huutele liikaa olemassaolostaan. Kaunista ja tyylikästä, sitä on mielestäni koti Koskela.

Talon upea lattia on valkolipeäkäsiteltyä douglaskuusta, näin ollen kaunis vaalea sävy säilyy eikä tummu ajan myötä. Kolmannessa kuvassa oleva matto ei kuulu sisustukseen, se on laitettu suojaamaan lattiaa messujen ajaksi.

Näytteilleasettaja Pekka Koskela
Arkkitehtuuri Teemu Hirvilammi
Susustussuunnittelu Ulla Koskinen


2 kommenttia

 1. Kaunista ja valoisaa, jossa varmasti kodikas ja hyvä olla.
  Meillä on enemmän väriä kodissamme ja boheemimpaa ehkäpä. Paljon luonnon värejä, kuten ruskeaa, vihreää ja mustaa. Onhan niitä teilläkin, mutta vielä enemmän. Konmarin myötä olen väljempään suuntaan menossa, mutta liekkö koskaan ihan niin väljä kuin vaikka näissä kuvissasi. Jokaisen koti on omanlaisensa, joten sehän se on tärkeintä että itse viihtyy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on niin totta, että koti pitää olla juuri omanlainen. Itse taidan olla luontaisesti jonkin asteinen Konmarittaja, pidän väljyydestä ja liika tavaramäärä ahdistaa. :D Luonnonvärit ja materiaalit on sisustuksessa kauniita. Kiva kun kävit. <3

   Poista