Kalkkimaalattu betoniseinä

Täällä ovat seinät saaneet uutta sävyä, sain eilen kalkkimaalauksen päätökseen. Tuo betoni-paneliseinä ei näytä mielestäni hassummalta, vaikka aluksi olisin niin halunnut tuosta panelista eroon, toisaalta se tuo kivasti lämpöä ja kontrastia betonipintaan. 

Kalkkimaalia rouhea betoni imi itseensä aika paljon. Maalasin pinnat ensin pariin kertaan telalla ja sitten pariin kertaan pensselillä, lopuksi sudin maalia vielä sinne tänne pehmeä harjaisella pensselillä. Panelit maalasin pariin kertaan pelkällä pensselillä. Lopputulos on omaan makuun sopivan rouhea ja seinän sävy on juuri toivottu.

Mun viime päivät ovat kuluneet siis vallan pensseleitä heilutellen, mitä sun päiviin on kuulunut?

-Outi-


Maali // Annie Sloan-Paris Grey

8 kommenttia

 1. Näyttää hyvältä. Väri on upean hämyinen. Täälläkin on maalailtu joten kivasti on aika mennyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ajan saa tosiaan hyvin kulumaan tuon maalaamisen kanssa. Mitä teillä on maalailtu? :)

   Poista
 2. Ihanan värinen ❤️

  Edelliseen kotiin maalasin eteisen seinät kalkkimaalilla. Gyproc-seinäkin vaati yllättävän paljon maalia. Onneksi jälki sai olla epätasaista 😊 Harmittavasti muutettiin talosta pois aika pian maalauksen jälkeen, joten käyttökokemusta ei juuri ole.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin olen tyytyväinen tuohon sävyyn. Kovaa kulutusta kalkkimaali ei kestä, mutta olohuoneen seinissä menee varmasti hyvin. Kivaa vappua Tuija. <3

   Poista
 3. Tosi kaunis pinta! Itse maalasin juuri keittiöntuolit kalkkimaalilla ja olen ihan tyytyväinen senkin lopputulokseen. Muutos on melkoinen, kun ennen tummanruskea lakkapinta on nyt mattavalkoinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Tuoleista tuli varmasti kivan näköiset ja ihanat sittenkin, kun pinta vähän kuluu. Hyvää vappua sinne! <3

   Poista