JuhlahumuaTäällä on menty juhlahumussa koko viikonloppu, meillä juhlittiin lauantaina ja ehdimme käydä vierainakin ihanissa juhlissa. Nuorilla on yksi vaihe elämässä takana ja uusia seikkailuja edessä, haikeitakin fiiliksiä on ilmassa. Tällaisina hetkinä muistuu mieleeni, lapsen saama runo ala-asteen edesmenneeltä opettajalta, keväällä neljännen luokan jälkeen. Vaikka aikaa onkin kulunut 8 vuotta tässä välissä, se sopii hyvin tähänkin hetkeen.

Toivon, että voit hyvin, että onni seuraa sinua.
Toivon, että saat kokea elämässäsi kaikkea kaunista ja ihanaa.Löysin juhlamekoksi itselleni Ilse Jacobsenin kietaisumekon, mustavalkoinen kuvio miellyttää silmää ja myös malli on hauska. Juhlakenkinä toimi mustat korkeat sandaalit. Menikö teidän viikonloppu juhlahumussa? Itsellä on nyt kakkukiintiö hetkeksi aikaa täynnä, vaikka pakastin onkin tiukassa herkuista, niin ne saa olla siellä nyt vähän aikaa... ainakin juhannukseen saakka. :)

Kuullaan taas!

-Outi-


10 kommenttia

 1. Kivan näköinen mekko <3

  Meillä oli vain noin tunnin kestäneen nelosluokan kevätjuhla, muuten meni viikonloppu enemmän kotitöiden parissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuija. <3 Ala-asteen juhlat on ihania, meillä vietettiin aina kuusijuhlaa ennen joululomaa, mutta keväällä oppilaat viettivät kevätjuhlan ilman vanhempia. Teillä on sitten muutamien vuosien päästä näitä juhlia tiedossa. :)

   Poista
 2. Mekko on upea, tykkään itsekin kietaisumalleista.
  Meillä ei ollut nyt mitään juhlia. Vähän vaan herkuteltiin kun lapsilla alkoi loma ja kummatkin pääsivät luokiltaan. Tytöllä alkaa abivuosi ja poika aloittaa kasiluokalla kesäloman jälkeen.
  Ihanat tarjottavat teillä on ollut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Outi. <3 Kietaisumallit on ihan mun suosikkeja myös. Oi, teillä onkin jännä ensi kevät tulossa. :) Herkkuja on tullut kyllä syötyä vähän liiankin kanssa. ;)

   Poista
 3. Tykkään Sinun mekosta, sekä makoisia tarjottavia syö silmilläni ☺
  Meillä juhlat jäivät tyttären lasten kevätkonserttiin. Haikeutta oli sieläkin kun kasoset jättivät alaasteen ☺

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Silmilläkin on välillä hyvä syödä. :D Kevätkonsertti kuulostaa oikein ihanalta. Voi tuo ala-asteelta siirtyminen yläasteelle on niin haikeaa. Kiitos, tuo mekko oli heti niin näköiseni, että ei tarvinnut kauaa miettiä ostanko vai enkö. :) <3

   Poista
 4. HUmua siellä ja humua täällä. Herkkuja syöty todellakin!
  Ihana mekko, tykkään juuri tuollaisista kauniin yksinkertaisista mekoista.

  Ihanaa arkea <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Satu. <3 Tuntuu, että humussa menty vähän tämäkin päivä... :D Herkkujen yliannostus tuli kyllä viikonloppuna. Iloa arkeen sinne myös. <3

   Poista
 5. Ihanaat tarjoilut, tunnelmat ja mekko :) Meilläkin oli juhlahumua viikonloppuna, kun pikkuneiti täytti 1v.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. <3 Oi, ekat synttärit pikkuisella, ne jää niin mieleen. Muistan vieläkin minkälainen kakku oli meillä pojan 1-vuotis synttäreillä. :D Paljon onnea pikku neidille! <3

   Poista