Joulufiilistelyä Kankureilla

Lapuan Kankureiden tehtaanmyymälään on matkannut Pariisista Helsingin kautta kaksi KOTI sleepover aittaa. Aitat on suunnitellut Linda Bergroth ja kaikki tekstiilit niihin tulivat Lapuan Kankureilta. Koti installaatio oli osa Suomi100 teemaa juhlistaen suomalaista kulttuuria, vieraanvaraisuutta ja yhteisöllisyyttä.

Visuaaliselle silmälle Kankureiden myymälä on aina yhtä inspiroiva. Toinen aitoista oli kuusimetsän ympäröimä ja suomalainen koti oli tuotu aittaa ympäröivään tilaan. Ihailen kovasti tuota tyyliä, miten perinteiset asiat suomalaisesta kulttuurista on päivitetty moderniin muotoon vastaamaan tämän päivän tarpeita. Toivottavasti saatte näistä kuvista edes vähän fiilistä tunnelmasta mikä myymälässä vallitsee.Desingnin ja sisustuksen ystäville lahjaideoita löytyy myymälästä paljon. Arvostan lahjoissa määrän sijaan laatua ja käytännöllisyyttä. Kivoja pieniä extroja lahjapussukoihin ovat esim. kynttilät, herkut tai saunakosmetiikka, laadukkaita tarkoin valikoituja tuotteita löytyy myymälästä monia eri vaihtoehtoja.Uskon, että yksi tämän joulun hiteistä tulee olemaan visuaaliset kirjat, mm. Manuela Boscon Vegemania, Vappu Pimiän Vappu leipoo, Viena Jurvelinin All you need is cake ja Katja Kokon Aidosti kaunis.

Ostamalla voi tehdä myös hyvää. Itseäni erityisesti ilahduttaa nämä Reeta Ekin suunnittelemat Aallonmurtaja tekstiilit, joiden tuotosta osa lahjoitetaan Puhdas Itämeri-projektille.
Aoi Yoshizawan Sade-kuosi on tosi kaunis, alla olevissa kuvissa se näkyy Kylpy & Sauna pyyhkeissä ja saunatyynyssä.Jaana on Sade-kuosista yhtä innoissaan kuin me kaikki SO-bloggaajat. <3


Ruskean sävyt valloittavat taas, tämä Heta Vajavaaran suunnittelema huivi sopisi ainakin itselläni moneen asuun.


Joko siellä fiilistellään täysillä tulevaa joulua? Itse aloitan fiilistelyn hyvissä ajoin, mutta myönnän, että lahjojen hankita jää yleensä viime tippaan. Jospa sitä siinä asiassa tänä vuonna kunnostautuisi, niin että päivät ennen joulua olisivat mahdollisimman rentoja.

-Outi-

*Yhteistyössä Lapuan Kankurit

4 kommenttia

 1. Ihania tuotteita. Erityisesti silmiini osui tuo ihana suihkepullo. Huoks.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin ja tuo suihkepullo on muuten aivan aihana. <3 Ja hei onnittelut Satu siitä Edenpont hommasta, huippua!

   Poista
 2. Voi miten paljon kaikkea ihanaa tuolla on. Tuo huivi on upea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, ihania ja laadukkaita tuotteita vaikka kuinka paljon. Tuo huivi jäi kyllä itselläkin mieleen, sille olisi varmasti käyttöä. :)

   Poista