Oksat


Täällä mä oon, vaikka blogi on ollut yli viikon hiljainen. Pääsiäisen jälkeinen viikko on mennyt ihan hujauksessa. Tähän aamupäivään kuului kannustamista jalkkiskentän reunalla, sen jälkeen ajattelin siivota vähän pihaa, mutta jostakin syystä jätin sen väliin (rakeet). Pihan siivoaminen vaihtui huonekalujen siirtelyyn, rottinkipöytä siirtyi vaihteeksi sohvan eteen. Se näyttää siinä oikeastaan aika kivalta, vaikka ajattelin aluksi, että onko se hassun pieni. No siinä se saa nyt olla, ainakin vähän aikaa.

Sain kauniin kukkakimpun Ekosta yli kaksi viikkoa sitten, se on kestänyt tähän päivään saakka hyvinvoivana. Kimpusta jäi edelleen ilostuttamaan nuo oksat, ne on minusta kivat noin yksinäänkin lasipullossa. Tiedättekö mitä olen kuunnellut repeatilla koko viime viikon? Juu tunnustan olevani repeatihmisiä, voin luukuttaa vaikka kolme tuntia samaa musiikkia putkeen. :D (Kurkkaa linkki lopusta.)

-Outi-


Käy kuuntelemassa ja kerro meneekö soittolistallesi: Reino Nordin - Antaudun

Osallistun tällä postauksella Tainan kukkailotteluun Mansikkatilan mailla-blogissa.

Kukkailottelu on nyt vuoden ikäinen, olen osallistunut satunnaisesti leikkokukilla, ruukkukukilla, luonnonkukilla, oksilla, puutarhakukilla ja viherkasveilla. Muiden postauksista olen saanut paljon tietoa erilaisista kukista ja niiden hoidosta, puhumattakaan inspiraatiosta mitä olen saanut muiden upeista kuvista ja kimpuista. Onnea Lumikalliosta 1-vuotiaalle ilottelulle!

10 kommenttia

  1. Voi miten kaunis! Yksinkertainen ja herkkä❤️ Ja kyllä Reinon biisi iskee. Sorrun toisinaan ihan samaa repeat musiikkiin. Onneksi Spotifyssa saa tehdä omia listoja! Kivaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Katja. ❤ Joo tuo listojen tekeminen Spotifyssa on kätevää. Kivaa viikonloppua myös sinne!

      Poista
  2. Nuo vihreät on kimppujen parasta antia. Miksei niitä voi muka ostaa itselleen ihan erikseenkin, lisäksi ne kestää tosi kauan hyvänä. Oikeastaan tykkään niistä enemmän kuin "peruskukista".
    Lisäksi tuollaisessa sisustuksessa kuin teillä ne pääsee tosi hyvin oikeuksiinsa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, yksi tuollainen oksa ajaa kukkakimpun asemaa oikein mainiosti ja sopii omaan makuun hyvin. Vaikka pidän kyllä kaikenlaisista kukista, että en oikein osaa sanoa mikä se oma kukkatyyli on...vaihteleva. :D Kivaa sunnuntaita Maija. <3

      Poista
  3. Oi miten kauniit oksat! Tuollaisia en muista kimpuissani olleenkaan, mutta olen kyllä sen verran harvapäinen, että en vain muista.:D Oikeasti voisi välillä ostaa ihan vain niitä vihreitä kotiin, mutta tunnen itseni sen verran hyvin, että mulla se jäisi kyllä ihan vain aikomukseksi.:P
    Kiitos kun olet mukana ilottelemassa!<3 Tästä on hyvä jatkaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ilo on olla osana ilottelua. :) Kukkakaupassa kyllä harvoin saa pidettyä itseään "kurissa" kaikkien kaunottarien keskellä. :D Iloa uuteen viikkoon! <3

      Poista
  4. Minullakin on ollut juuri tuollaisia vihreitä oksia ja ne kestivät todella kauan, vaihdoin välillä vain vettä.
    Ostin ne elokuun lopulla ja pari viikkoa sitten nakkkasin pois. Niihin taisi tulla jotain kukkiakin lehtien alapuolelle.
    Kivaa sunnuntaita<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho onpa ne kestäviä, pitääpä muistaa vaihtaa niihin vesi välillä. Mikähän tuo oksa on, pitää yrittää googletella. Iloa uuteen viikkoon sinne myös. <3

      Poista
  5. Tulin vastavierailulle blogiisi. Teillä on kyllä kaunis koti ja kaunis sisustus. Niin ja minun silmääni pisti blogisi tosi kauniit ja selkeät kuvat, Wau! Vielä joskus kun itsekin pystyisin jakamaan noin kauniita kuvia omassa blogissani, se olisi ihan huippua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun tulit käymään blogissani. :) Oi kiitos paljon, kotia on kyllä kiva sisustella. Nyt vain moni huone kaipaisi vähän pintaremppaa.

      Kuvaaminen on mukava harrastus, ja kuvaillessa kehittyy, hitaasti mutta varmasti. :D Kannustan tutustumaan oman kameran tekniikkaan ja kuvailemaan vaan paljon. Toki monet valokuvauskurssitkin on hyviä ja kehittäviä. Mukavaa uutta viikkoa sinne. <3

      Poista