Tuunatut pullat


Tämä viikonloppu on yhtä juhlaa, on Runebergin päivää ja laskiaista. Täällä päätettiin
herkutella laskiaispullilla, tein perinteisen kerma/hillotäytteen lisäksi vähän erilaisia
laskiaispullia. Tykkään tosi paljon mustaherukan ja tuorejuuston yhdistelmästä,
se sopii juustokakkuunkin erinomaisesti. Niinpä ajattelin kokeilla sitä näiden pullien
täytteeksi, toimii tosi hyvin, kannattaa testailla.

Pullat ovat (esipaistettuja) kaupan pakastealtaasta, hyviä nekin. En tee koskaan
pullataikinaa. Pelkkä ajatuskin, taikinan vaivaamisesta, saa jo ahdistumaan. :D
Se ei taida olla sitten juttuni, mutta meneehän se näinkin. Ihana pullan tuoksu täyttää
kodin joka tapauksessa, voi ainakin kuvitella olevansa kätevä emäntä.

Mustaherukka-Tuorejuustotäyte

2 dl vispikermaa
100 g vanilja tuorejuustoa
vajaa 1 dl mustaherukoita

- vatkaa kerma vaahdoksi ja mausta sokerilla
- lisää tuorejuusto ja sekoita tasaiseksi sähkövatkaimella
- laita mustaherukat ja 5 tl sokeria blenderiin ja pyöräytä
seos hillomaiseksi
- lisää marjat täytteen sekaan ja sekoita tasaiseksi 
- pursota täytettä haluamasi määrä pullien väliin
 (määrä riittää noin viiteen pullaan)

Nauti, ainakin kaksi. :)



Ei kommentteja