Simple

Sade piiskasi puutarhassa jättipoimulehdet ihan lakoon, nappasin sieltä pari oksaa lasipulloon koristamaan pukeutumishuonetta. Poimin usein puutarhasta tai luonnosta pari oksaa maljakkoon, toisinaan isommankin kimpun samaa kukkaa. En tiedä onko se laiskuutta vai vaan sitä, että simppelit, pelkistetyt ja selkeät asiat viehättävät itseäni sisustuksessa. Ihailen kyllä kimppuja joissa on yhdistetty monia eri lajikkeita, mutta huomaan, että en itse sellaisia koskaan poimi. Kai se on sitten vain myönnettävä, että nämä yksinkertaiset asiat ovat omaa tyyliäni.

Viime viikot ovat menneet ihan hujauksessa. Olen aloittanut uudessa työssä, kaikki uuden oppiminen on ollut todella mielenkiintoista ja kivaa. Samalla huomaa, että aikaa ja energiaa ei ole ollut päivitellä blogia ihan samaan tahtiin kuin aikaisemmin. Tarkoitus on kuitenkin postata edelleen tasaiseen tahtiin, vaikka  postausten määrä vähän vähenisikin. Nyt toivottelen kaikille hyvät viikonloput ja menen herkkujen tekoon, viikonlopun kunniaksi vähän mansikkarahkaa kiitos.

Kuullaan taas!

-Outi-
15 kommenttia

 1. Pihalta on niin mukava löytää maljakkoon kukkasia tai oksia.Mä otin saniaisen tyyppisen maljakkoon,sekin näyttää hyvälle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, halpaakin se on. :) Talvella saa sitten taas ostaa kukkia kaupasta. Kivaa viikonloppua! <3

   Poista
 2. OIh mansikkarahkaa...taidankin tehdä myös <3
  Ihanalta taas näyttää tuo huone <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. <3 Mansikkarahka on super hyvää, täällä on kulho pian tyhjä.. Kivaa sunnuntaita!

   Poista
 3. Luonnonkukat ovat kyllä niin kauniita ja aitoja:) Mä vaan inhoan niiden mukana tulevia ötököitä!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on, ötökät saa kaupan päälle. :D Toiset kukat vetävät puoleensa enemmän ötököitä, yleensä jätän ne poimimatta. Kivaa sunnuntaita sinne. <3

   Poista
 4. Itse tykkään myös hyvin simppelistä ja pelistetystä. Joskus vain huomaan haalineeni yhtä sun toista vain ja ainoastaan siksi että olen ihastunut liian moneen asiaan kerralla :) No onneksi kirpparit on olemassa. Ihana tuo kettutaulu <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirpparit on loistava tapa laittaa tavaraa kiertoon, onneksi nyt on suosittua kierrättää ja ostaa käytettyä. Teemu Järven Kettu on ihan suosikkini. <3 Kivaa sunnuntaita!

   Poista
 5. Luonnonkukat maljakossa ovat kyllä kauniita. Alkuviikosta keräsin ison kimpun päivänkakkaroita, ketokaunokkeja, puna-apiloita, leinikkejä ja koiraputkia. Vieläkin ovat hengissä parvekkeen pöydällä maljakossa. Ja tuo Teemu Järven Kettu :) ihana!!!!
  Usein tulee myös napattu joku yksinäinen kukka vanhaa apteekkipulloon keittiönpöydälle.
  Kyllä Suomen kesä on upeaa aikaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kuulostaa ihanalta tuo keräämäsi kimppu. Kettu on kyllä niin puhutteleva. :) Kesä on ihanaa aikaa, tosin talvessakin on omat puolensa, pidän eri vuodenajoista. Kivaa sunnuntaita! <3

   Poista
 6. Yksinkertainen on kaunista, mutta joskus sitä vaan vähän karkaa lapasesta :)
  Tuota poimulehteä ihailin aamun koiralenkillä ojanpohjalla. Ajattelin käydä sen sieltä kaivamassa omaan pihaan.

  Kivaa uutta viikkoa :)

  VastaaPoista