Asuntomessujen trendikkäin?

Palataan vielä vähän asuntomessuille Mikkeliin. Kannustalon Harmaja Saimaa sai suurta suosiota ja huomiota messuilla, myös somessa talo oli paljon esillä jo ennen messuja. Moderni loft-henkinen puutalo on 153 neliöinen, se sisältää 4 huonetta ja keittiön. Näiden lisäksi talosta löytyy kuntosali ja man cave. Talon stailauksesta vastasi Susanna Vento, pintamateriaaleista ja kiintokalusteista Kirsi Valanti.

Mitä tapahtuu kun kaksi alansa huippua sisustaa talon. Lopputulos on mielestäni erittäin trendikäs ja lämminhenkinen. Selkeä kokonaisuus, jossa on yhdistelty taitavasti luonnonläheisyyttä ja art deco-tyyliä. Puu, ruskean eri sävyt, messinki ja musta voivat kuulostaa äkkiseltään tunkkaiselta yhdistelmältä, mutta tässä talossa lopputulos on kaikkea muuta. Sisustuksen tulevat trendit näkyvät tässä stailauksessa/sisustuksessa selkeästi.

Kaikki postauksen kuvat @susanna_vento

Luitko jo muut postaukseni Mikkelin asuntomessuilta:

Tyylikäs Minun Valo

Mielenkiintoinen Honka Ink

2 kommenttia

  1. Asunto on upea, vaikka ei ihan minun makuun. Parasta on tuo maisema, mikä näkyy ikkunoista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo maisema on u-p-e-a! Tämä sisustus ei ole ihan ehkä sitä mitä omaan kotiin haluasin, mutta kaunis ja taitavasti sisustettu silti. Siinä on kyllä monia elementtejä, mitkä ottaisin omaan kotiin riemusta kiljuen. :D Muksaa uutta viikkoa kaima. <3

      Poista