Söpöt apilat


Heippa, miten teillä menee? Täällä viikko on ollut täynnä uutta ja kivaa. Olo on energinen ja viikonlopullekkin on tiedossa kaikkea mukavaa. Luonnonkukkia löytyi vielä, kun oikein tarkasti katseli, niin löytyi vielä vähän apiloita maljakkoon. Olen muuten tainnut aikaisemminkin hehkutella täällä puna-apiloita. Samaa mieltä edelleen asiasta, suloisia palleroita nuo ovat.

Laitoin blogiin arvonnan tiistaina, käykää kurkistamassa. Osallistuminen ei ole ollut mitään hurjaa vielä, olisi mahtavaa jos saisin vaikka vähän bloggeriin lukijoita lisää. Huikkikaa omistakin blogeista,  niin tulen visiitille. Tätä kautta on löytynyt ihania uusia blogeja ja saanut tutustua mahtaviin ihmisiin blogien takana, osaan jopa ihan livenä. <3 Ihanaa viikonloppua!

-Outi-

Arvontapostaukseen pääset tästä.


Kukkailottelua Mansikkatilan mailla-blogissa, linkistä pääset kurkkaamaan muidenkin ilottelua kukilla.


11 kommenttia

  1. kauniita ne on <3
    Ja menis heti meidän pupulin herkkuna :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Teidän pupuli on kyllä niin mainio. Sain hyvät naurut siitä banaanin syönti videosta. :D Kivaa viikonloppua! <3

      Poista
  2. Ihana blogi sinulla, tulen uudestaan! Ja kiitos apilainspiksestä. Ne ovat todellakin aliarvostettuja, sinun kuvasi todistavat sen! Ihanaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon ja tervetuloa koska vaan. :D Apilat ovat lemppareitani. Hyvää viikonloppua myös sinne! <3

      Poista
  3. Oih, miksen ole älynnyt ottaa apiloita maljakkoon. Niin kaunis kimppu <3

    VastaaPoista
  4. Voi, miten ihanat kuvat!<3 Apiloita tosiaan olisi vielä siellä täällä pientareella...Huokaus, mulla on jo ikävä kesää...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. <3 Sieltä se tulee taas, sitä ennen on vain kaunis värikäs syksy, ihanan kuulas kirpeä talvi ja vihreä kevät. :D Kivaa loppuviikkoa! <3

      Poista