Muista myös nämä asuntomessuilla 2016

Tässä postauksessa on neljä kotia, mitkä kannattaa myös muistaa Seinäjoen asuntomessuilla. Laitoin yksityiskohtia asioista mihin erityisesti kiinnitin huomiota. 

Talo Nixi

Tämä koti on siitä ainut laatuaan messualueella, että se on rakennettu kokonaan paikan päällä käsityönä. Hienoa, että näinkin vielä toimitaan. Tässä kodissa on paljon hyvää, mm. pohjaratkaisu, hyvän kokoiset huoneet ja tämä on myös sisustuksellisesti ehjä kokonaisuus. Erityisesti huomioni kiinnittyi keittiöön (lieneekö syynä se, että oman kotimme keittiö kaipaisi päivitystä).

Kauniisti käytetyt värit, valot ja toiminnallisuus kiinnittivät huomiota tässäkin keittiössä. Harmaan ja puun yhdistely näyttää modernilta ja tyylikkäältä. Sain tietoa Villa Bohemian Hannalta, että keittiön yläkaapeissa on käytetty korkeakiiltolakattua vaakaviilu tammea ja alakaapeissa on kromiset listat, mikä antaa linjakkuutta ja yhdistyy talon muihin vaakalinjaisiin metallilistoihin. Talon näytteilleasettaja on Nixi kaluste, mistä keittiökin luonnollisesti tulee.



Keittiömaailman suola ja pippuri

Täällä kodissa on hienoja yksityikohtia heti eteisessä, mm. kaunis musta puuseinä. Lasten huoneeseen oli laitettu söpö pallokuvioinen tapetti ja vanhempien makuuhuone on kaunis kokonaisuus, sängynpääty on upea mustaa seinää vasten. Tämän kodin vaiheita voit kurkata lisää täältä .



Nuuka

Tässä on mielenkiintoinen kohde, kodin rakentamisessa ja sisustamisessa on hyödennetty kierrättämistä ja ekologisia ratkaisuja. Pidin paljon raakalaudan ja savilaastin käytöstä seinissä ja kodissa on myös ihanat syvennetyt ikkunat. Ehdottomasti sellainen kohde, joka kannattaa käydä katsomassa paikan päällä. Talo Nuukan tarinaa voi käydä lukemassa tarkemmin linkistä. Arvostan kovasti tuollaisia ratkaisuja rakentamisessa, missä huomioidaan myös kierrättämistä ja ekologisuutta.



Heikius-Hus Talo

Vähän kuin sokerina pohjalla esittelen tämän lämminhenkisen talon. Tässä kodissa on paljon sisustuselementtejä mistä pidän ja kolmannen kerroksen näköalaterassilta on hulppeat maisemat järvelle. Kiinnitin huomiota mustiin elementteihin, jotka ovat kovasti mieleeni. Värien käyttö on luontevaa ja sisustukseen oli tuotu sopivalla tavalla trendikkäitä asioita, mm. viherkasvit ja kangastapetti yläkerrassa. Kodissa on myös erittäin kaunis kylpyhuone. Muista siis myös tämä kohde numero 9 asuntomessuilla. Sisustussuunnittelijana on toiminut Ida Röj/Vaasan Väri Oy.






Messupostauksia on tulossa vielä yksi, asiasta mikä itselläni herätti paljon tunteita. Pysykäähän kuulolla. :)

Muistathan, että Lumikallio-blogia pystyt seuraamaan helposti tykkäämällä blogista Facebookissa.


Ei kommentteja