Sokerittomat hasselpähkinä suklaakonvehdit


Sokerittomat hasselpähkinä suklaakonvehdit

(noin 20 kpl)

2 dl sulaa kaakaovoita
2 rkl hunajaa (luomu)
2,5 rkl raakakaakaojauhetta
1 tl vaniljajauhetta (luomu)
3 rkl Pauluns granolaa
(hasselpähkinä & taateli)

- sulata vesihauteessa kaakaovoi
- lisää kaakaovoin joukkoon hunaja ja raakakaakaojauhe, 
sekoita tasaiseksi
- murskaa blenderillä granolat melkein jauhomaiseksi seokseksi
- lisää blenderiin kaakaoseos ja vaniljajauhe
- blendaa kaikki ainekset tasaiseksi taikinaksi
- kaada taikinaa silikonimuotteihin ja anna jähmettyä hetki pakkasessa
- säilytä suklaat pakastimessa



2 kommenttia

  1. Nämä kyllä näyttää uskomattoman herkullisilta <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa testailla, näitä on niin nopea tehdäkkin. :) Kiva kun kommentoit. <3

      Poista