Terassilta toiselle

Aurinkoinen sää sai aikaan sen, että täällä on innostuttu sisustamaan terasseja. Nyt on siirrytty etuterassilta takapihan terassille, takaterassikin on nyt putsattu ja sisustettu. Nyt vain lisää lämmintä säätä ja aurinkoa. :)

Kävimme SObloggaajien kanssa vierailulla Emma's & Mama's-myymälässä Seinäjoella, onko myymälä teille tuttu? Te jotka kävitte Seinäjoen asuntomessuilla, näitte varmasti Emman sisustamia kohteita monessa talossa. Muistatteko Riihi-kohteen supersöpön lastenhuoneen ja parvekkeen? Ne molemmat olivat Emman käsialaa. Vierailulta bongasin mukaani kirjainpaketin mustilla kirjaimilla, pakkaus sisältää yhteensä 147 kpl kirjaimia, numeroja ja symboleita, sekä pienet metalliset "klipsit" millä kirjaimet saa kiinnitettyä toisiinsa. Niillä on hauska tehdä juhliin onnitteluteksti tai merkitä kakku- ja mehubaarin paikka tmv.

Kuvissa näkyvä harmaa puutarjotin tarttui myös mukaani, on muuten aika kätevä mehubaarissa. :D Ihastuin myös blogissa jo vilahtaneeseen tyynyyn, lainasin sitä meidän makkarista terassille kuvauksen ajaksi. Se sopisi hyvin myös terassin värimaailmaan, mutta en taida raaskia jättää sitä ulos. Tyynyn harmaa marrakech-henkinen kuvio on raikas valkoisella pohjalla.

Innostiko aurinko teitä sisustamaan terasseja?

Kurkkaa alelinkki postauksen lopusta, kuullaan taas!

-Outi-Alelinkki 

Sain teille lukijoille alelinkin Emma's&Mama's verkkokauppaan, linkin kautta tehdystä tilauksesta saatte -10%.

Myös myymälässä saa saman alennuksen käyttämällä kassalla "koodisanaa" SOblogit.

Alennus on voimassa 15.6.2017 saakka.

* Tarjotin, kirjainpaketti ja kuviollinen tyyny saatu bloginäkyvyyttä vastaan.

2 kommenttia

 1. Aurinko sai innostumaan kukista. Oliivipuun olem luvannut miehelleni lahjaksi, sen verran meinaan vielä sisustella :)
  Aurinkoista viikkoa sinulle ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aurinko saa kyllä innostumaan kukista ja puutarhahommista. Mun piti tehdä yksi penkkikin lisää, että sain kaikki ostamani sipulit ja siemenet istutettua... :D Oliivipuu on niin kaunis. Iloa viikkoon myös sinne. <3

   Poista