Bloggaajat sisustusillassa

Sisustus Room2 järjesti meille bloggaajille torstaina sisustusillan. Meitä hemmoteltiin kuohuvalla ja muilla herkuilla, piristi oikein kivasti arkea. Saimme myös kääriä hihat ylös ja pääsimme stailaajan hommiin, vaihteeksi mukavaa stailata muutakin kuin omia nurkkia. Myymälästä löytyy monenlaisia ja monen hintaisia desingtuotteita, liike on kyllä oikein sisustajan paratiisi. Laitoin tähän postaukseen myös muutaman joululahjavinkin hintoineen.



Kuparia, valkoista ja mustaa, aika raikasta. Virpi Mäkisen taulu on todella upea ja sopii tuohon värimaailmaan hyvin. Musta lyhtytalo on myös kaunis, simppeli ja näyttävä.




Mitä mieltä olet bloggaajien stailaushommista, hot or not? Meidät jaettiin ryhmiin ja kukin ryhmä stailasi yhden paikan uuteen uskoon. Oli tosi hauskaa! Oikean puoleinen hyllyryhmä on meidän ryhmän lopputulos ja alapuolella olevissa kuvissa näkyy muiden ryhmien stailaukset.


Yllä olevassa vasemman puoleisessa kuvassa näkyvä säilytyselementti on todella mielenkiintoinen uutuus, tuotteen nimi on Vaarna, ORNA by Johan. Se on Johan Oy.n ja Room2.sen yhteistyön tulos, paikallista osaamista parhaimmillaan. Siihen voi liittää erilaisia nuppeja, hyllyjä ja säilyttimiä tarpeen mukaan. Ihana tuote, meillä olisi ainakin eteiseen tuollaiselle säilytysratkaisulle tarvetta.


Oikeassa yläkulmassa roikkuva Eva Solon lintuhäkki vei sydämeni ihan täysin, meillä olisi sille juuri sopiva paikkakin keittiön ikkunalla. Joululahjalistalle siis se. ;) (ovh.59,95,-)


Iskin silmäni myös tähän ihanaan Dansk Kobenstylen pataan/kattilaan, padan alla oleva kansi toimii kätevästi pannunalusenakin. (ovh.114,-) Muuton puiset ottimet sopivat hyvin tyyliin. (ovh.29,-) Olen aina ollut sitä mieltä, että keittiövälineet eivät kuulu joululahjoiksi, mutta tämä pata muuttaa mielipidettäni siitä. Riippuu näköjään siitä, että minkälainen keittiöväline on, tämä kyllä kelpaisi.


Lapsille (ja lapsenmielisille) löytyy myös kaikkea kivaa. Kay Bojesenin apina ja mäyräkoira, ihan huikeat. (Apina 135,- ja koira 99,-) Mäyriksistä tulee aina hyvälle tuulelle ja tuo roikkuva apina nyt vain on niin symppis. Irina K Desingnin julisteet ovat myös hauskoja. (16,-/kpl) Tässä muutamia esimerkkejä mitkä jäivät mieleen, kannattaa piipahtaa myymälässä inspiroitumassa. Veikkaan, että täältä löytyisi aika monen sisustajan unelmalahjoja ja lahjakortti on tietysti aina takuuvarma juttu.


Joko sinä olet joululahjat hankkinut? Täällä se on vielä ihan alkutekijöissä, kovin monia lahjoja ei aiota hankkia, panostetaan mielummin laatuun kuin määrään. Nyt alan valmistautua tenttiin, wish me luck! Hyvät viikonloput.

-Outi-

Lumikallio-blogia voit seurata myös Facebookissa.


6 kommenttia

  1. Onpas teillä ollut kiva ilta!
    Ja onhan todellakin mukavaa vaihteeksi päästä stailaamaan jotain muuta kuin omia nurkkia ;)
    Tuo säilytysjuttu olisi meidän eteiseen tarpeellinen, ehkä joululahjaksi itselle...
    Kivaa viikonloppua♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä kivaa, ja hauska tuollainen tehtävä. :) Itse haaveilen myös siitä, tosin meidän eteinen tarvitsisi totaalisen räjäytyksen..hih, siis vähän maalia ainakin. Hyvää viikonloppua. <3

      Poista
  2. Lykkyä tenttiin! Enpä taida kovin montaa joululahjaa hankkia..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos lykystä, tentti tuli tehtyä, saa nähdä kuinka käy. Juu tuo lahjojen määrä ei ole niin tärkeää, muutamia ostetaan, että on kuusen alla jotain. :D Kiva kun piipahdit. <3

      Poista
  3. Kaunis sisustus kyllä rauhoittaa mielen:) Kivalta illalata kuulosti!
    Jaa-a enpä ole ennättänyt ostella kuin yhden pienen lahjan, sillä aikani on mennyt blogin joulukalenterin väsäämisessä:) Noh, ei me kovin törsätä, jotain pientä tarpeellista ostetaan perheen kesken:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ilta oli kyllä oikein mukava. :) Käytännölliset lahjat onkin niitä parhaita. Pitääpä tulla visiitille kurkkaamaan joulukalenteriasi. <3

      Poista