Juhannuslöylyt

Miten teidän juhannus sujui? Täällä nautittiin kauniista säästä ja tehtiin hyvin perinteisiä juhannusjuttuja, saunottiin, grillailtiin ja nähtiin ystäviä. Siinä sivussa viimeisteltiin meidän kiviprojektia puutarhassa, siitä onkin tulossa oma postaus lähiaikoina. Sää oli aivan upea, en edes muista koska olisi juhannuksena ollut vastaava. Testailimme saunomisen yhteydessä myös muutamia kivoja tuotteita, niistä tässä postauksessa teille vinkit. Ehdin myös haahuilla luonnossa kameran kanssa, lempipuuhaani.



Sain testattavaksi Compagnie De Provencen Terra tuotteita. Tuotteita ei ole testattu eläimillä ja pakkaukset ovat kierrätettäviä. Ne eivät sisällä keinotekoisia väriaineita, eläinrasvoja, parabeeneja tai silikonia. Nämä edellä mainitut asiat saivatkin mielenkiintoni heräämään ja tämä olikin erittäin mieluinen testaus. Sain testattavaksi kolme erilaista tuotetta, marseille saippuan, suihkusaippuan ja käsivoiteen.




Aito Marseille saippua Savon De Marseille sisältää 72% kasviöljyjä ja se valmistetaan Marseillessa aidon perinteen mukaan padassa. Se on hellävarainen, kosteuttava ja sopii kaikille ihotyypeille. Saippuassa oli aluksi hieman tervainen tuoksu (johtuen siitä, että tuotteessa ei käytetä keinotekoisia hajunpoistajia), mutta sillä pestessä se hälveni ja iho tuoksui puhtaan raikkaalle. Mielestäni helpoin tapa käyttää saippuaa on lohkaista siitä sopivan kokoinen pala, tuote onkin erittäin riittoisa ja täten myös hyvin edullinen. Onhan tuo saippuakuutio myös visuaalisesti todella kaunis, ihana käytännöllinen sisustuselementti kylpyhuoneeseen, keittiöön, pihasaunaan tai vessaan.

Iho jää ihanan pehmeäksi käytön jälkeen, tuote ei kuivata lainkaan ihoa tavallisen saippuan tavoin. Kokeilin saippuaa pesemisen lisäksi, sheivaamiseen, kovettumien pehmentämiseen ja meikkisiveltimien pesuun. Toimii hyvin kaikissa edellä mainituissa. Päätin tosiaan vielä eilen ottaa viimeiset juhannuslöylyt ja samalla laitoin pienen palan saippuaa liukenemaan lämpimään veteen, jossa sitten lepuuttelin jalkojani. Kantapäät olivatkin ihanan pehmeät liottelun ja rapsuttelun jälkeen. Muita  käyttövinkkejä Marseille saippualle on mm. pyykinpesu, tahrojen puhdistus, siivous ja hiustenpesu, varsin monipuolinen tuote on siis kyseessä.




Soin Douche Champ de lavande suihkusaippua on oliiviöljy pohjainen ja siinä on käytetty myös sheavoita. Tämä tuote on varmasti mieleesi, jos pidät laventelin tuoksusta. Itse haaveilen välillä asuvani keskellä laventelipeltoja, jossa kulkisin olkihattu päässä ilman huolen häivää.. :) Joka kesä istutan ainakin yhden laventelin puutarhaani, niin voin tuoksutella ja haaveilla olevani välillä ihan jossakin muualla. Saippua jätti ihon pehmeäksi ja raikkaan miedon kukkaisen tuoksuiseksi. Suihkusaippuasta löytyy monta muutakin ihanaa tuoksu vaihtoehtoa.

Créme Mains Fleur de tilleul käsivoidetta onkin testailtu täällä jo pari viikkoa ja olen ihan rakastunut tähän tuotteeseen ja tuoksuun. Lehmuksenkukka tuoksuu tässä voiteessa ihanasti ja siinä on käytetty kerman ja oliiviöljyn yhdistelmää. Voide on hyvin kosteuttava, kuivuu nopeasti ja plussaa myös siitä, etteivät kädet jää rasvaisen tuntuisiksi. Voide jättää raikkaan tunteen ja tuoksun käsiin. Pumppupullo lisää tuotteen käyttömukavuutta ja kädet tuleekin rasvattua helposti, esim. käsien pesun jälkeen, koska nätin pullon jättää mielellään käsienpesualtaan viereen.




Mistä näitä ihanuuksia sitten saa ostaa, no ainakin näistä paikoista:

STOCKMANN
SOKOS (Tampere, Oulu)
Sisustusliike SAPIRA (Seinäjoki)
Sisustus STARS (Kauhava)
Sisustus KOKON (Alajärvi)

Täällä sataa, ajattelin laittaa kumpparit jalkaan, ottaa yhden koiran mukaani ja lähteä hakemaan kukkia maljakkoon, puna-apilat kiinnostelee tien varrella. Kivaa viikkoa kaikille!

* Yhteistyössä S.Luhtala (tuotteiden maahantuoja)


6 kommenttia

  1. Teidän juhannus kuulostaa ihanalta, juuri sellaiselta mitä sen pitääkin olla ja onpas ihania kuvia <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Linda Sofia, :) totta, simppelit asiat ovat vaan kivoja. :D Kiva kun piipahdit. <3

      Poista
  2. Hyvin kauniita kuvia ja nuo tuotteetkin on jetsulleen minunkin makuun. Juhannuksenne kuulostaa ihanalta ja meilläkin oli tosi kiva juhannus. Juhannuspäivän aurinkoinen sää kruunasi juhannuksen.

    Kivaa tätä viikkoa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tiia, :) näitä tuotteita voi kyllä suositella lämpimästi, ihania! Instasta seurailinkin, että teidän juhannus mökillä vaikutti kivalta. Samoin sinulle ja kiva kun piipahdit. <3

      Poista
  3. Kauniita ovat nuo pullot, hivelee sisustajan silmääni ;)
    Yleensä kun shampoo- ja saippuapullot ei ole kovinkaan kauniita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on totta, sillä on kuitenkin iso vaikutus ostopäätökseenkin. Ja kun sisältö on vielä niin ihanaa, niin ei voi kuin suositella. <3 Kivaa kun kävit. <3

      Poista