Kaunista käsintehtyä suomalaista

 
Luonnonmukainen, käsintehty ja kotimainen sanat saavat mielenkiintoni heräämään ja ei tarvinnut kauaa miettiä lähdenkö testaamaan Kulkurin Kartanon Kaunis-tuotteita. Tuotteet ovat siis suomalaisia luonnontuotteita. Kaikki tuotteet valmistetaan eettisiä arvoja noudattaen käsityönä Luvialla. Kaunis-tuotteet eivät rasita ympäristöä, ne valmistetaan uusiutuvista raaka-aineista, mitkä hajoavat luontoon. Tuoksuina käytetään eteerisiä öljyjä, täten tuotteet ovat hellävaraisia iholle. Osassa on tuoksuina korkealuokkaisia parfyymituoksuja. Sain testattavaksi sarjasta viisi eri tuotetta: Pyykkietikan, keittiösaippuan, hohkakivisaippuan, kasvo/vartalosaippuan ja sokerikuorinnan.



Pyykkietikka 

En yleensä käytä pyykinpesussa huuhteluainetta ja pyykinpesuainekin on aina hellävaraista ja hajustamatonta. Rehellisesti sanottuna suhtauduin varauksella tähän tuotteeseen, ajattelin, että kokeillaan nyt. Ensimmäisenä kokeilin etikkaa koneelliseen, missä oli pyyheliinoja ja lakanoita. Laitoin noin 2 rkl koneelliseen huuhteluaineelle tarkoitettuun säiliöön. Puhdas pyykki tuoksui raikkaalta ja tuntui pehmeältä. Etikka myös kirkastaa värejä ja vähentää nukkaantumista, sekä neutraloi pesuainejäämiä tuotteissa ja koneessa. Nyt mietin, että miten voi pestä pyykkiä ilman tuota etikkaa. Ihana tuote! Tuoksuna meillä on raparperi-sitruuna, pidän kovasti myös raikkaasta miedosta tuoksusta, mikä jää puuhtaaseen pyykkiin. Suosittelen lämpimästi testailemaan, jos et ole jo ehtinyt.

Keittiösaippua

Sitrussaippua saa koko keittiön tuoksumaan raikkaalta ja miedosti pirteän sitruunaiselta. Saippua on saanut tuoksunsa sitruunan, limen ja greipin eteerisistä öljyistä. Sitä voi käyttää myös kodin pestävien pintojen puhdistamiseen ja tahrojen poistoon. Testailin tätä keraamisen lieden puhdistamiseen, toimii hyvin siihenkin. Putsailin miedolla saippualiuoksella myös ovissa olevat lasipinnat, hohtavan puhtaat pinnat sai, kunhan käytti saippuaa hyvin vähän. Tiskirättiin on helppo pyyhkäistä vähän saippuaa ja putsata pöydät ja tasot keittiössä. Tämä tuote on myös hyvin koukuttava, tuntuu, että ilman ei enää pärjää. Ihana saippua, joka piristää jo pelkällä tuoksullaan keittiörutiineja.




Hohkakivisaippua

Sitruunainen hohkakivisaippua on antibakteerinen ja jalkoja raikastava. Saippuosalla pestään ensin jalat ja hohkakiviosalla saa kuorittua jalat ihanan pehmeiksi. Tosi helppo käyttöinen ja huomasin, että kun tämä on suihkun vieressä, niin jalat tulee helposti hoidettua säännöllisesti. Tästä tuotteesta löytyy monta eri tuoksua ja myös tuoksuton luomusaippua. 

Kaunis saippua

Kasvo/Vartalosaippuasta valitsin laventeli-limesaippuan. Helposti vaahtoava saippua tuoksuu kevyesti laventelille ja jättää ihon pehmeäksi. Näissä palasaippuoissakin on monta eri vaihtoehtoa, löytyy omansa myös tuoksuherkille ja herkkäihoisille. Palasaippua kannattaakin hankkia aina henkilökohtaiseen käyttöön, jokaiselle perheenjäsenelle omansa.

Sokerikuorinta

Mandariinin tuoksuinen sokerikuorinta sisältää kaakaovoita ja sokeria. Sokeri kuorii ja kaakaovoi jää hoitamaan ihoa. Iho tuntui kuorinnan jälkeen raikkaalta ja pehmeältä ja tuoksui ihanalta mandariinilta. Kuorinnan jälkeen tuli oikein hemmoteltu olo.  Sokerikuorintaa löytyy yhdeksän erilaista vaihtoehtoa.



Oletteko te ehtineet jo tutustumaan näihin tuotteisiin? Itselleni tämä oli uusi tuttavuus, mutta nyt tämän testauksen kautta tiedän, mitkä tuotteet tulevat olemaan meillä käytössä keittiössä, kodinhoito- ja kylpyhuoneessa.

Täällä Etelä-Pohjanmaalla Kulkurin Kartanon Kaunis-tuotteita myy ainakin Sisustus Stars Kauhavalla ja Kaunis Coto Vaasassa, muut jälleenmyyjät näet täältä.

Mukavaa viikonloppua!

-Outi-

*Yhteistyössä S.Luhtala


6 kommenttia

  1. Eivät ole tuttuja, mutta kovin ovat houkuttelevan näköisiä ja kuuloisia. Kauniita; nuita ei tarvitse piilotella!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei tarvitse laittaa kyllä piiloon, :) saippuoille kaipailisin jotain kivaa alustaa, vinkkaa jos teidät missä olisi? Kylpyhuonekin tuoksuu ihanalta mandariinin, laventelin ja sitruunan sekoitukselta. :D Kiva kun käväisit Jenspa. <3

      Poista
  2. Kivan postauksen teit! Itse pyrin myös käyttämään luonnontuotteita,käsintehtyä kaikessa mahdollisessa, ja uusia on aina kiva kokeilla. Harmi vaan kun tänne noi postit kohtuuttomat tilailla. No ehkä joskus tulee matkalaukussa mukana :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa Esther! Kiitos, näistä oli ilo postata, niin ihania tuotteita. Totta, että postimaksuihin voi mennä parinkin tuotteen hinta. No sitten kun tulet tännepäin, niin matkalaukkuun vaan. Kivaa päivää! <3

      Poista
  3. Mä ostin Supermessuilta tuota Pyykkietikkaa ja nyt muutaman koneellisen pessyt sillä! Valkopyykki tuntuu ainakin valkaistuneen erityisesti niistä kohdista, joissa on ollut jo osittain pinttynyttä likaa. ps. Sulla on kiva blogi, jään seurailemaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö ole ihana tuote, olen aivan rakastunut siihen. <3 :) Kiitos oikein paljon, kiva kun löysit tänne blogiini ja jäit lukijaksi, tervetuloa mukaan. <3 Tulen myös piipahtamaan blogissasi.

      Poista