Aliisan porkkanakakku



Porkkanakakku

3 munaa
3 dl vehnäjauhoja
1,5 dl rypsi-tai auringonkukkaöljyä
5-7 porkkanaa
2 tl kanelia
1 tl soodaa
1 tl leivinjauhetta

Kuorrutus:

100 g tuorejuustoa
1,5 dl tomusokeria
1 tl vaniljasokeria
1 rkl sitruunanmehua

Vaahdota munat, lisää vaahdon sekaan vehnäjauhot ja öljy sekoittaen.
Seuraavaksi lisää porkkanaraaste ja lopuksi kaneli-, sooda-, leivinjauheseos.

Laita kakkuvuoan pohjalle leivinpaperi.

Päälle voi laittaa hasselpähkinärouhetta, itse laitoin koristeeksi muutaman saksanpähkinän.

Paista 175 asteessa, noin 45 min.


<a href="http://www.bloglovin.com/blog/13472487/?claim=xc2gwhmvscd">Follow my blog with Bloglovin</a>


Ei kommentteja